上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
650  882.8k

妙機鋪對面樓梯口有件白淨金髮大波後生囡,呢件正呀食得過!!!!

幸仔長腿模特又出現啦!!!

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-11-20 19:59 發表 查看引用來源

有人報流料。。。
冇放流料,係真,除非見鬼!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-20 19:20 發表 查看引用來源
剛上幸仔問過,一個肥婆開門話呢排都冇師傅!甘睇黎大家都慳返唔使落!
咁早自己貢上去佢梗係咁講,你夜D11點再望下樓梯口,不過話時話唔係成日見到模特,可能耐唔中至開工

身輕大厦24樓,有个G婆開門,入面有條細粒小肥靚妹仔睇落應該幾好切,收6魚,地方大整潔,電話是在四台找到的,睇你G運!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-24 19:52 發表 查看引用來源
頭先路經太子屈人寺上去昅下,唐易扭關大閘門!衫扭得左尾房一間有開!一片死寂風漫延到太子了!
冇G叫唔使栗,剛剛又見杏仔白滑長腿靚模特,想奶靚場腿就要排排隊頂住檔先!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-26 00:50 發表 查看引用來源

白滑長腿靚模多人揀嘛, 比少少耐性等下自然有好野食!
有冇問下大餐點計先!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-16 20:25 發表 查看引用來源
腸蠢唐衫全關,死樓三泰房外大門巳關(被掃左?),左巷兩房反牌。
有證雞乘免隔離回港開工今晚妙記旺咗唔少,平記中山妹,機鋪對面亦有新女報到,雖然沒後生靚雞,但終於唔使捱貴雞,又有新面孔,有番些少希望!!!

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-11-29 17:25 發表 查看引用來源
幸仔得兩件,一個高d著白高涼鞋,一個著厚底人字拖,都無乜吸引力。。

反而7仔隔離,找換店隔離有個百摺裙幾好,不過無服務,趕接客,開300打,800做 ...
百褶裙對长腿幾靚,個樣後生但整容。多數係求其盡快ko你收三魚,寧願返落去企都唔想花時間係個客度。好似的士佬寧願細旗密密做,都唔撚過海咁麻煩。呢D囡就算收你八魚開大都唔慌好服務,一樣盡快搞掂你那那聲返落樓!!!

上身輕大厦高座搞野,條囡話都不知幾多囡坐船落黎搵食,仲話幾日前都有4件,剛剛走晒。佢話好多囡唔怕死!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆