上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
651  883.5k

真係咁正?俾唔俾食奶奶先?真係要去吸下先 !!!

引用:
原帖由 hk210121 於 2023-3-22 02:13 發表 查看引用來源

兩日都唔見 可能走左
要肥嘅大把啦,食滯你呀 !!!

新街綠衫中囡幾正應該唔少師兄上咗。
一個月前食過一件高挑丑中,貪佢大波有腰又長腿又白滑,今晚又撞返,不過都係留返D米青試新野!!!

千祈咪食方太格離樓梯 大山婆 帶住果件長腿妹,假波乜都唔俾錫,又貴冇服務又快速,跌錢!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-24 13:26 發表 查看引用來源

官記全老妖,財仔有六件,甘Q四件
系紅v山頂見有件肥野輕中啱晒你口味!
早兩日山頂小巴位有件高瘦底中,化勁妝馬蹓屎忽,以前食過唔催鐘幾好屌,但今次返黎丑咗好多,見到掉頭走!!!

花生舖永On樓除咗短發靚妹之外又黎多件正嘢,樣靚長腿輕中食用率高。
0ball佳 OKAY 對面巷仔少有黎一件後生靚腳短裙妹,冇撈味好有gff.

引用:
原帖由 hk210121 於 2023-3-25 21:51 發表 查看引用來源

有個齊陰好似幾好 但唔做我 話我似差佬
去7仔買個0.01攞個出黎俾佢睇吓佢就信你㗎啦 !!!

咸登之間1段 嘅 新街多咗件瘦底輕中,相比起窩街果段D中囡比較冇撈味,唔知有冇C 兄見到 !!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-27 04:52 發表 查看引用來源
咸記成亍都係囡,但你講個段新填地亍就冇囡,做得企企己括出去,点会冇撈味,可能乜野係撈味你未知
阿伯你咁早起身未能訓醒就去公園耍下太極先,你識個閪咩味已經足夠你玩埋修尾個兩年,撈味呢D嘢你識條春咩 ~

今縮佳排頭有件長腿瘦底靚中,見佢個胸幾大,上身有D脹卜卜唔知係咪中超波,不過樣OK腿腳又長,睇落唔錯,又有D面善應該以前黎過下!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆