上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
651  883.5k

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-4-30 13:03 發表 查看引用來源
有無撈味
大佬 一仔點會沒Lo味,一開門已經話你知佢好L饑喝 「快D入黎屌我」咁啦 !!!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-4-30 21:46 發表 查看引用來源
我開頭會戴左先
插落覺得緊同鮑乾淨先夠膽唔戴套
問過好多囡五魚連環blow都唔制,你五魚中出真好G運!!!

我真係無乜點上過工傷囡囡,以往有俄妹都上過去睇下。泰妹而家周圍都有,土記都唔少!!! 反而俄妹烏妹少咗好多,可能上晒酒店做高鐘 或者過晒 澳門 巴黎鐵塔下!!!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-5-5 14:45 發表 查看引用來源

好多年無去指壓所以唔知,一仔間中會環吹奶袋既

無打真軍中出咁高危!
好多年前 20 嵗成班 friend 返大陸玩就試過打真軍中出條女,感覺係好撚正既! ...
當年北上KTV,帶囡過夜,兩條肉虫五分酒醉,第一Q仲識帶袋,訓到本夜個Q 同摩寧 Q 都有真軍過,當然佢臨走俾家用就係要俾多些少 !!! 當年仲係後生,行出黎個款溝到囡有餘,mark親D囡都當男友咁服侍!!!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-5-7 01:50 發表 查看引用來源
要吹先硬唔過癮
我巡緊睇中個下已經硬 次次除褲都嚇襯囡囡
後生個個諗吓都硬啦 ~ 而家要條囡卒下卒下先硬7,8成

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-5-8 17:48 發表 查看引用來源

通番関後真係精到用時方恨少!

成日行行下見到可食企即上兩魚又一餐。

神房67魚又假相真係無多餘精俾佢地,唔使食。
梗係企鵝多選擇啦,神房一條囡個個禮拜轉一個名都玩死你啦 , 咪撚再比D仆街搵笨柒 !!!

引用:
原帖由 97015830 於 2023-5-9 17:48 發表 查看引用來源
企企會5會冇服務? 冇服務可以點
如果你自問動作快,好快硬,好快就高潮,咁妙記D后生企就啱晒你玩 (由上樓到落樓約十分鐘),好少女有前戲。試過得Li姐果班有吹十令二十吓 !!!

妙記最近沒乜好野食,只見阿B果件高挑長裙靚囡可食用,呢條囡以前都黎過,三魚仲幾好生意,不過就肯定沒服務唔俾錫同齋diu,係生仔先得 !!!

今夜有好人西貢街巷仔捉咗兩件北北,而家專捉自己落嚟租房開工的囡,有人帶個D冇事!!!

妙記撞見幾條囡遊街,一件大波靚腳中,兩件矮輕中,上前問價原來是五蟲D賓館囡囡,食得唔好嘥,捉件中囡上樓,大真波瘦底靚腳,幾正幾好玩又唔催中,俾咗三條魚佢走人,佢話白天可以直接上去賓館,有幾條囡開晒門等你睇辦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆