上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
647  879.0k

有得扑打打 咁正,跌錢都抵呀!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-15 12:45 發表 查看引用來源
聽都吸引. 加埋幻想, 值100分!
咸記新地St. 細粒皮褸長boot,一除衫嘩原來好能大波,又挺又脹粒lin又靚忍唔住要食下母乳,磨完一輪前戲,黎到重點入洞,嘩原来呢隻gap洞十分細小,好好屌,猛話我已經塞滿咗佢成條陰道,好能爽,抽插好好feel完全無浪費每次寸鳩棍肌膚磨擦力,好能快射米青!!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-21 12:55 發表 查看引用來源
應該幾好屌啦.
窿細堅係好屌,屌親佢都話我碌野好大條入得好深仲屌到佢有D痛。因佢細細粒有腰大波,後入最有feel,次次都成功出到成袋都係米青。其實個班长企黎講算靚架啦,間房同仲要乾淨整齋,依家咁嘅時勢冇計啦,兩魚食住先啦

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-28 16:34 發表 查看引用來源
都話申田地咯
去到有緣自然會遇到哈哈哈哈哈
佢好勤力,去親都屌到。

講兩講又想揸佢大波波同屌佢小穴穴!!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-29 23:13 發表 查看引用來源
今晚路經老尖羅野,羅完當然去發記洗下樓,洗到碌扭左尾巷尾房,有件細粒靚輕中,樣似後生時既柏滋,開六魚包膠吹即入。

入房有前後侍浴,洗好上床囡兩邊薘頭都慢慢奶,然後上套落力吹奏,吹功唔錯,跟住騎上黎狂搖,最終男上狂渣昅手白 ...
有冇一刻覺得自己 好能 Edison !!! Edison 奶柏豬個閪,仲有大把相,栢豬真係好能正,個閪粉紅色!!!

妙記中段電子世界對面樓梯有好嘢食!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-31 19:59 發表 查看引用來源
妙記中段電子世界對面樓梯有好嘢食!!!
兩件後生一細粒馬美一件後生靚囡,快食兩魚半,食好野是可遇不可求啊!!! 仲要講廣東話 添!!!

太子大藍街日耳柒,3號房白滑大波高挑靚輕中,身型一流,必食佳品!!!
8號房,老尖法利過檔後生樣靚高挑大奶子超得,呢件老尖收六魚,依家四魚唔食就申笨!!!

四魚落樓包吹,快去!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-2 18:52 發表 查看引用來源

甘正?今日行山行到腳軟,聽日即去食好野!
仲有鴨記日狗零號一樓新裝修靚房,同上環敢邦一摸一樣酒店式靚場,中間門口寫住空姐BB, 又係勁正,一開門嘩高挑靚模特身型,仲成對大奶 show 俾我睇埋應真全層最索最正斗,唔食對唔住細佬呀!!!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-1-3 23:25 發表 查看引用來源
今晚10:30左右 落去乜都冇 是否返回神州大地?
唔清楚今日冇巡妙記,话唔定俾人屌緊你遇唔到冇G運。最好聽日早少少89點再去碰下G運!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆