上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
647  879.1k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-6 17:30 發表 查看引用來源

呢度可能出左事!琴日同今日收工去易扭都系大門常關!有囡中左招?!
聽囡講雖無打開門但發號其實做緊熟客,到咁上下時間先有囡開門,下次三點半至四點左右先上易樓睇睇!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-11 13:41 發表 查看引用來源
天氣寒冷(10度), 發覺無咁易扯旗. 各師兄是否有同感?
唔覺,琴日上咗男驚街靚骨妹度揼骨吹簫打飛支出咗好大篤米青,佢開行個暖爐不知扯到幾大條,條囡猛話我龜頭粉紅好靚又大條又硬,差D吹爆, 6魚落樓,有D out 畢,佢話扑埋要一千,下次先去屌爆佢!!!

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-16 08:44 發表 查看引用來源

近排TG度度都最低燒廢6魚, 士巴隨時8魚是常價, 好多相不是本人, 連P圖都費事, 然後寫手包膠仲話滿意俾多一兩魚  
合謀定價

一千?! 佢隻西有咩好? ...
叫做身型一流白滑走肥,輕中樣,B cup 有服務。至於一叉野屌西就真係貴咗D,要計就梗係平過骨場價,所以打飛支就差唔多,除非好緊火

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-19 19:54 發表 查看引用來源
自從油麻地,佐敦狂爆疫後,人心惶惶冇人敢去咸記,老廟,工商同腹落,唯有出征已過氣疫廈魚旦,呢水女少左好多,照舊濕死掃落去,掃到漆扭右巷有件高佻模特身型,生臉口新鮮嫩妹,開五魚包膠吹,環吹加一魚。

有前後侍浴,上床囡先細心奶蓮 ...
老咸新填唔係冇囡食,係好多返咗鄉下!!!

幾件打躉一直都冇放棄過,堅持為大眾服務,值得表揚!!!

走就肯定啦大家都怕越封越過,萬一查到逾期居留大媽雞咁點算。一個唔覺意俾食環抽仲檢驗你幢樓D屎渠發現有料到你就走唔切仆街㗎啦!!!

而家屌西要後入,老漢推車比較安全,唔使面對面交換口氣 哈哈哈呢排屌閪全程後入爽到冇朋友,條女可能盡情叫

廟記解封後人少咗好多,但企企依舊有得食,大家唔去幫襯都睇下支持下啦

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-7 16:08 發表 查看引用來源
琴日放假去老尖嘆左個tea buffet,食完九痕去左發記洗樓,呢水好旺好多替工新女,人流多返好多,洗到漆扭左巷中房,見有件米六高白滑靚身型輕中,樣有似dada,目測廿尾左右,開六魚包膠吹。

見甘正當然入閘,有前後侍浴,洗好忍唔住狂渣 ...
如果撞正封發記,就可以慢慢洗樓,因為冇得走,焗住玩多幾條女到天光,第朝精盡力疲先返工!!!

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-2-9 21:14 發表 查看引用來源
妙仔紅酒出面果兩件掂唔掂,咩價?   餓餓地,遠離好似呃到下自己
收得貴,之前聽師兄講三魚淨屌,既然求其食但求疴篤尿,不如食花生舖個兩三件长駐中,兩魚D房都幾企理!!!

電子世界對面樓梯一件白滑高挑长腿輕中,企多陣已經唔件咗俾C.兄捉咗上樓食年夜Q.

原來唔只一件,仲有件後生短髮正妹,呢次發啦,食埋個尾Q收爐返屋企食團年飯!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆