上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
642  873.7k

引用:
原帖由 7U7 於 2024-3-2 23:33 發表 查看引用來源
有冇人咸記 好瘦果件反冰冰 之前黎過一次
黑面神咁款又瘦又冇波,起唔倒旗囉!!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-3-3 17:34 發表 查看引用來源

剛去左,只得4魚細粒後生泰,冇你果件,可能走左!
食左右頭巷左房小肥黑後生泰,4魚好招呼,有環吹奶蓮,69,可奶西可小車!多謝YY兄推介!注意限時20分鐘! ...
有冇去錯地方,洛珊道個邊大寶樓上,個層得兩間房,一件北一靚外勞,你可能去咗上香道個邊喎 ~

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-4 19:49 發表 查看引用來源
岩岩去土記 Long zero 四樓右邊房食完泰國版張曦雯,有師兄食完出閘見到好撚正就吸左入去!笑起上嚟有幾分似,收費五魚
係咪自稱馬拉妹? 背脊有少少紋身,呢件一流,可以番卓!!! 你搵TG group 都起碼1100蚊先食到呢D質素!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-3-5 02:31 發表 查看引用來源

塞翁失馬,食唔到1100蚊泰希雯,去左老妙巡下,
系牌頭食左個高佻S身型白滑大真波輕中,今日剛到,收3魚好服務唔催鐘,可錫臉奶蓮,+1魚環吹吹左好耐,可轉體位(男上,坐蓮,狗仔,騎馬)吹功好掂!好滿意嘅1Q! ...
琴晩都見依件靚輕中,之前有黎過有食過,第一眼見佢已經覺得好熟口面!!!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-3-5 20:25 發表 查看引用來源
今日5點去左Long Zero 四樓右邊最近樓梯間房反牌放工,右邊另外兩間不見泰國版張曦雯!
可能係三樓,果個單位只劏開兩房,左邊北右邊外勞!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-3-5 02:31 發表 查看引用來源

塞翁失馬,食唔到1100蚊泰希雯,去左老妙巡下,
系牌頭食左個高佻S身型白滑大真波輕中,今日剛到,收3魚好服務唔催鐘,可錫臉奶蓮,+1魚環吹吹左好耐,可轉體位(男上,坐蓮,狗仔,騎馬)吹功好掂!好滿意嘅1Q! ...
剛剛又見牌頭靚輕中,今日show白滑長腿,好難忍!!!

引用:
原帖由 samb2626 於 2024-3-6 09:56 發表 查看引用來源
牌頭系咪即系7仔果度??
係,不過企舊7仔位果邊!!!

窩記轉角茶餐廳位有件藍球員高度嘅後生囡囡可以食用呀 !!!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-3-6 23:16 發表 查看引用來源
果個位好似好多人行過比較監介
條囡後尾過咗富華果邊企

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-3-6 23:13 發表 查看引用來源
今日再去終於搵到,剛剛有師兄出閘唔使等,個樣係幾似張曦雯,不過除衫後發現有少少dor lin 和皮膚不夠滑腿有D粗,服務ok,想食相頭會覺得ok,但比我揀我下次會搵番神秘房D囡了! ...
腳粗?咁應該唔係我講果件馬拉妹(自稱) !!!
咁可能係三樓唔係四樓,記得個層只有兩間房仔有囡!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆