上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
642  873.6k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-3-7 13:20 發表 查看引用來源

樓上泰 玩過一次算 250唔抵。
妙記樓上泰9成都食唔落

引用:
原帖由 7U7 於 2024-3-7 17:27 發表 查看引用來源

Yuan兄 你吾記得我?我以前係香討有份開四街帖
香討已屎 遺憾矣 !!!

引用:
原帖由 steinjack 於 2024-3-7 22:50 發表 查看引用來源
近排神房 "花姑娘" 的女P圖太勁, 上到去肥西一隻樣又唔對,無食慾, 頂
仆街講起呢個花菇涼真係騙局士巴黎,玩過一次就算了!!! 都係打獵,玩企鵝刺激好多!!!

老觀而家真係趕絕晒D企鵝,已經好耐無再见到有企鵝出沒了 !!!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-8 12:30 發表 查看引用來源

一向都係,只係睇吓個檔神房有無良心者
有啲真人就真係對圖,有啲就圖同人完全兩回事 (直接俾假圖,P 都費撚事)

曾經試過上到去貨不對辦 (圖係美女,真人肥大媽)咪話唔岩唔食走人羅!大佬要俾錢架,又唔係免費 ...
最能賤就係真人真相都P少女模特級數白滑走肥,上次老尖華完食神房千幾蚊都係因為本身識得條囡咋,以前做過一仔,返黎轉做神房。之後有咗信心再試第二個已經領撚晒野啦 !!!!

碧記機鋪地鐵口有2件長腿靚腳輕中,一件白C, 一件黑C  任揀式除專便,兩件都可食用 !!!

咸記 Boot街 西餅賓館又開番,勁多囡企咸街教堂角位,齊齊落去夜賓紛!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 20:50 發表 查看引用來源
碧記機鋪地鐵口有2件長腿靚腳輕中,一件白C, 一件黑C  任揀式除專便,兩件都可食用 !!!
機鋪門口仲有件五呎7全黑衣褲走肥樣好有時代感輕中,呢件靚,必食之選 !!!

德魚老人有件間條細粒靚中可以食用!!!

平記黎咗兩件新中,一件細粒一件高挑,睇唔錯都可以食用!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆