上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
645  878.8k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-13 20:33 發表 查看引用來源

衰禾皆屎近恭賜旁有件高佻米七長腿姣令中,開兩魚包膠吹,有冲涼吹功掂服務好,乜體位都屌得,身型令白滑大真波+有肉地大patpat,狗仔式啪啪啪勁爽!必食推介! ...
呢件熟婦經常做孤獨精獨自企街巿路邊,多數穿长褲,個樣老D估唔倒咁好蕉呼!!!

引用:
原帖由 frankielam888 於 2021-3-17 18:16 發表 查看引用來源
佢幾點會出現 ? thanks  
呢個星期唔見咗佢

係老泉俾條囡奶袋奶鳩根奶到標米青,第一次咁high high !!!

引用:
原帖由 TommyZee 於 2021-3-19 23:49 發表 查看引用來源

師兄,老泉即係邊度,請指路。多謝先。
荃灣穿窿街161輕中,奶啜袋袋好落力,感覺到佢擘到個口好大,feel到佢好似同緊個袋袋同鳩根打車輪咁!!!

妙記大排檔重開,對面樓梯有兩件後生正妹非常好生意。大舊位都有兩件新輕中開兩魚半可食度一般!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-21 20:25 發表 查看引用來源
老冠今晚財仔三中,宵尾五中,紅v四中,巴位一細粒灰裙中,湘深外兩拉客阿嬸話樓上有十八歲卜卜脆靚妹!小心中伏劏到你一頸血
!(似系足仔)
上面全丑中唔使諗!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-22 00:59 發表 查看引用來源

你咁夠薑上過去? 我唔敢上怕被班妖怪圍著走唔到!
鳩痕就自然膽大!!!

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2021-3-23 14:00 發表 查看引用來源
師兄可否介紹下穿窿雞邊件161咁好玩同袋袋打茄輪. 謝謝
鬼生劉 唔記得邊間房,淨記得係左手邊,囡囡唔高,輕中,開門淨係申個頭俾你睇,用度門掩護下盤,因為佢腿腳唔靚,但個波夠大夠彈手,佢話做熟客多!!!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-3-23 17:10 發表 查看引用來源
請問有冇師兄在老廟? 現場環境如何
近排妙記係得大排檔對面 同 Li姐位 有後生可食,再向細OK位行就有新中囡一兩件麻麻

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-23 22:04 發表 查看引用來源
第一個糸輕中嚟
其他先糸幼D
最多人時共5個
基本上日日經過所以清楚少少
早上或夜晚至十-十二点一定收工
哈哈
收得好早9點已唔見企,反而見 Li姐樓梯有件鮮紅色裙长髮美女,應該係傳說中的熱巴!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆