上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
645  878.8k

今日妙記冇好野,咸記都係,決定繼續紮砲

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-29 01:31 發表 查看引用來源
昨晚老冠勁熱鬧, 財仔至巴位有十幾件, 宵尾至紅V都有十幾件, 都係老妖多有熟有輕中,可食度一般, 可能太多人夜啲有好人黎掃場, 即時一片死寂;上落娼見無乜女開工,
衫扭前梯入右巷尾房有件稍為好少既樣同身型正既輕中 ...
而家度度都開天殺價,冇囡落黎焗你食,所以妙記D企好生意到呢 !!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-4-2 18:58 發表 查看引用來源
今晚老冠內街宵尾四妖,紅v六妖,財仔至巴位冇女,可能海會巴士交滙站開左,多左好多人入去睇。新場,目測d女可食度低!唔落冇損失!
凱匯開咗仲好啦個個入晒去涼冷氣街市人少少睇囡方便好多!!!

今晚毛毛雨老妙都係個D,冇好野,都係大排檔對面個幾條後生最好生意,諗起旺鐘得咁緊要就唔想食!!!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-4-4 23:00 發表 查看引用來源
傳說中熱巴 有冇見到?🤓
熱巴係Li姐樓梯口,近排唔見,得兩三件舊囡!!!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-4-4 23:00 發表 查看引用來源
傳說中熱巴 有冇見到?🤓
講起熱巴,舊年12月土記都見到一個。第一次見佢冇入,心諗咁靚都唔使黎土記做雞啦呢件分分鍾係變性人。事隔一個禮拜都有D心思思,又去多次睇下諗著望真D,都有D阻滯佢成日唔開工,到第三次去先開到門,就搏一搏入閘啦,結果原來係真女人,應該係偷渡囡,冇幾耐已經返咗大陸過生活,睇佢WC見到佢而家個靚樣真係無法子相信咁靚嘅女仔會係土記做G,有幸食到平靚正真係一生冇幾多次!!!

今日食咗件疫情以黎最滿意最滿足嘅初下海大波輕中,自私一点食夠皮先公諸同好,盡情車住出米青真好耐無嘗過!!!

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-11 07:44 發表 查看引用來源

你唔講隻G冇生意咩?你真喺屌得少。
香港做雞唔會餓死,後生有人屌,中囡又人屌,老咗有人奶閪啜黃金液,買樓養狼狗通通做得到!!!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2021-4-11 17:32 發表 查看引用來源
土記食左米7白淨中女
似係益記賓館樓下個件高挑中,又回歸咗啦

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-4-11 20:58 發表 查看引用來源

收幾銀?大車唔系加錢?系就好抵食!試過去一仔有件輕中要加兩魚先比大車!
初下海唔識呢D蠱惑招,任我魚肉先有咁正服務

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆