一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
31  883.5k

今日路過順便上去超超,下晝2點有冇咁好生意?個個門口掛等等牌,好幾件師兄弟浮遊中

上星期五早專登去老觀睇睇,10點樂x樓未開,去財仔望到有3件黑衫背心短褲企企,算輕至中媽級,2舊成交上樓,原來炮屋係1樓1專門店,佢地開早場揾埋晨運$$,試過呢次吾會再試,太過商業化,任何動作都加$,好似街市講價咁,帶膠吹+50,環吹+100,又多限制,摸波不摸頭,卒之做佐冇引冇射收場,

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-8-31 00:30 發表 查看引用來源
Hongkonger97師兄請問x豐客棧係邊條街? 謝謝!
九龍邊個區有個(土)字,條道都有呢個字

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-17 22:19 發表 查看引用來源

近大W華,YL鄉克既性地!
哦!利x樓,鄉下地方,元X師兄都去揾到食,

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-17 22:58 發表 查看引用來源

識途老馬!勁!
上年係果度返工,有時巡下郵政局,戲院,利X樓果幾條街,小巴站附近樓梯口,間中見到D女女幾後生,大榮華後面就好大媽!

引用:
原帖由 Rojo23 於 2020-10-22 09:36 發表 查看引用來源

FM係邊到黎?
銅X灣……利x山……上網做功課,答案此中尋

掃佐輪大南街,早得劑未辦工,卒之近太子上佐幾企理辨工房,頭房C九身段幾好,被佢吸引入房,連吹公價吾駛駁,服務還可,5魚走人

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-23 14:54 發表 查看引用來源

係咪屈人寺&閪記樓上?
天花板建材鋪隔離!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-24 21:02 發表 查看引用來源
琴日去左kp狗扭左巷依房食左件高佻米七高巨乳有肉地model輕中,收六魚包膠吹,有前後侍浴,上床細心幫我奶蓮勁爽,邊奶我邊狂渣白滑真巨乳邊捽鮑,跟住佢上套落力吹奏,然後騎上黎狂搖,再坐蓮,狗仔式啪啪啪捉住大papat,邊輕打pp邊 ...
kp……新蒲崗?大厦名?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-24 21:46 發表 查看引用來源

上環某個性地kam pong
明白!師兄圍港遊,每區都有脚毛,証明香港好細😅

前往最後回覆