上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
63  876.5k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-5-5 00:57 發表 查看引用來源
琴晚落狗屎大雨, 去左SSP洗樓見到件高佻白滑靚輕中目測三張少有咁清純!
囡係新做先返第二日, 開四魚包環吹,入房無侍浴以為伏伏地,洗好出黎先渣白滑大真波,再推佢落床慢慢又狂渣狂奶蓮,沿住奶落去就69互動我奶西佢環吹,奶到 ...
師兄,有無地址?
唔該晒

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-5 17:07 發表 查看引用來源
最近兩三日油記龍蝦位近碧有件後生女,廿到三十幾,唔似四字頭,高高地走肥,昨日全身花裙,今日穿白T 恤長淺藍牛仔褲. 睇到流晒口水, 但嗰頭企企唔似咁水平,近排又無7日仙,唔敢埋去, 怕係師姐, 一係怕有古怪。
真衰, 平時企嫌 ...
我知你講邊個,之前我走埋去問過價,開三魚但無食到
年紀約三十幾啦!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-7 20:18 發表 查看引用來源

帶住口罩望落係比其他企高一班.  不過真心怕有古怪,無行埋去問.

企企3魚又貴左少少, 但先排元朗壽富一帶都有開三魚, 唔食.
同怪獸企埋一齊梗係高一班啦 ,第一次見到佢有衝動想食,但收三魚兼微波不了!係睇落好似無乜撈味咁

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-18 11:27 發表 查看引用來源

就係呢個?
係呢個

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-21 07:17 發表 查看引用來源
一陣去咸記,40080578睇下俾150肯唔肯俾我了下隻閪
150-200 我就一定屌

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-27 01:55 發表 查看引用來源
前幾日生日夜晚同新識條女去創興Newxy唱K慶生, 條女剛識幾唱得玩得但唔飲酒只肯飲熱檸蜜, 唔飲酒好難搞咁清醒無閪屌,唱完送佢搭車返屋企; 被佢搞到慶合合但唔屌得,即飛奔去魚旦洗樓去!

洗到濕扭右巷, 尾房見一件泰後 ...
奶西都夠膽,佩服師兄! 😄

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-7-27 20:39 發表 查看引用來源

搞錯,旺角得一幢出名洗鳳樓。最搞笑唱k條女肯定唔靚,點會無下文,要夜麻麻去洗樓多數得返泰妹。北妹都收晒工。我只係幾年前係荃灣玩過泰妹。多數泰妹好多紋身泰文字。旺角果到出名多人妖你都敢玩。勁。 ...
應該係建 x !
呢座樓以前有戰鬥民族架,食過兩次!可惜而家無…..

至於泰妹,洗過樓發現係有部份係人妖,有 D 樣子 OK 有 D 仲係沉沉地男仔聲,最終梗係唔會幫襯啦!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-19 20:40 發表 查看引用來源

今晚再上,成層反晒牌,去食d野食飽飽抖一陣,再去洗樓見思房有上牌,開三魚包環吹即入。

自己冲涼冲好替你抹身,上床先細心奶蓮,再落力環吹吹到唧唧聲好爽,吹左好耐再上套騎上來,好豪邁奔放,跟住轉男上狂奶蓮狂渣波狂屌出米青!
...
尋日食左思房,開三魚但上膠

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-9-22 09:03 發表 查看引用來源
反而又走咗去SSP髮仔摸蟹,有間D囡唔錯,四十零樣算OK,又有得切埋
切埋開天殺價(六至七魚都夠膽死)

尋晚夜深 12:00 揸車入元朗和荃灣諗住睇吓企企!先去元朗同樂街視察,結果搵條雞毛睇吓都無,附近街道非常乾淨!雞影全無!非常失望之下返去取車時難得見到同樂街有一中女就上前問佢點解條街咁乾淨,佢就話因為雙程不能來港所以咁….. 之後去到荃灣河街又係只得小貓兩隻,附近又係雞影全無!同以往夜晚企滿晒女好大分別!由於無雞運唯有回家訓覺,當遊下車河….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆