上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
63  875.7k

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-10-24 00:54 發表 查看引用來源

一場來到,點解唔食左個中女。
開三魚喎!坐地起價不了

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-24 01:21 發表 查看引用來源
老荃囡都係個5,6隻老西,就算偶然間一兩件新都係落樓搵食個D老婦人, 嘥9氣!!!
之前二坡坊沙咀一帶好撚多雞又後生!而家無哂

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-24 16:14 發表 查看引用來源
今日去食咗。師兄真冇介紹錯,掂👍🏻
開4魚超值。
當然同疫前比較係差好多,嗰時4魚食正泰妹仲多選擇。
自疫症期間都冇乜食過好嘢。
之前都有去隔離落窗樓食晚飯過啲靚輕中,但服務上始終麻麻。
最主要呢條女冇撈味。
過程 ...
好似幾正咁,搵日試吓先

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-25 06:42 發表 查看引用來源
唔係老作。條泰妹係近期少有乖乖女,好配合。
應該剛下海不久,可以欺負佢。唔似近期疫情期間啲女咁西口西面,連lin頭掂下都話唔得,更何況啜lin 。
前幾日去落窗食條輕中400加100環吹,都係奶埋袋咋。到男上時邊小邊奶lin 就 ...
尋晚我都響落窗食左件,報稱正職美甲師(旺角中心返工)夜晚先黎落窗 part time !埋單仲可以俾支付寳 😄

不過男上奶 lin 就葉問上身,同埋反應一般所以無下次!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-24 21:11 發表 查看引用來源
好耐無啦,以前個度食開件大波瘦底中囡好撚正,依家從良有老公養,搵佢都唔彩人,唔肯出泥偷食 ~
以前我都夾左件去砌 😄

尋日特意去咸記睇吓,多左 D 女但都係睇唔岩

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-8 08:54 發表 查看引用來源
琴晚系咸記食左件高佻令輕中,佢話剛到好fresh,有米八身型令但微波,收兩魚慢慢玩冇催鐘,窿窄多水好反應但冇吹奏話唔識。
係咪長髮黑衫牛仔褲?

回覆 1253# hongkonger97 的帖子

玩野就即場中出條女 😄

岩岩去咸記申街食左件 「高挑黑絲黑色套裝短裙」長髮輕中,坐升降機上樓時已經忍唔住從後熊抱揸波磨賓周!佢亦好淫蕩配合!大戰時著住中間穿窿包 pat 黑絲襪褲,即時食慾大增,一路狂推車一路輕打 Patpat 發射…..
呢條中女係通關才見到,新女埋單二魚抵食(但吹要加一魚我拒絕)不過佢好似少少病病地,可能感冒 / 中招

回覆 1265# hongkonger97 的帖子

ok   

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆