上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
63  876.1k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-20 22:19 發表 查看引用來源
D 撚樣好似 喪屍見到人類咁一咋人湧埋去,搞到佢兩個唔知點應付,原本個老豆諗住低調啦行埋一二邊咋帝唔識佢地,點知亂得滯,唔想認還需認,出黎控制番個場面,屌鳩D喪屍,呢兩個妹妹真大檸樂,有排捱!!! ...
咁撚誇張?
係咪 18 / 22 先?
呢鑊真係俾人輪大米屌撚死羅

引用:
原帖由 mormor88 於 2023-2-19 10:33 發表 查看引用來源
昨日荃記遇到賊婆,條臭西企川街近河街位置,特征:粘著好長眼睫毛,特別突出,對奶都幾大(有紋身),賊窩在川河交界唐樓(面向楊屋,由川街右轉入河街第一個樓梯口,單數門牌果邊,有兩個男人坐在門口,我估計係賊佬)。砌緊條女時突然見 ...
即刻中出條女啦

尋晚大約八點幾經過褲華,見到兩件後生可食(約二十幾歲,普通妹妹仔裝束)先問最後生個件開價三魚,另一件無咁後生就開價二魚

岩岩路過土瓜灣馬頭圍道北帝廟外見到一個疑似企企(算係輕中),即刻返轉頭試吓問價,開價三魚不包吹,啋你都儍….

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-22 17:09 發表 查看引用來源
早兩日見一件後生有D土未,踎係褲華個砵街個後門卦住玩手机唔撚採人
我反而無,佢有答我幾多錢
不過驚兩條女係偷錢黨所以唔敢上(咁後生有伏味)

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-22 20:20 發表 查看引用來源
個度都有企?真係聞所未聞,係咪新樓對面個間廟??
係,得佢一個

初時以為佢等人我無理照路過,行左一段距離後諗諗下好似係企喎!就回頭問價測試下,佢開頭無應我,我再問一次先話三魚!之後我再問吹不吹,佢話不吹咁就算了….
如果二魚我就會上佢既,三魚唔值(除非咸記後生女)

其實土瓜灣道未通關前夜晚都有零聲一兩件企,但全部係怪獸無興趣!尋晚土瓜灣道無發現,但馬頭圍北帝廟前有呢一個….

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-22 22:14 發表 查看引用來源
妙記好多新囡,真係有米青有銀紙唔仇冇靚囡屌 !!!
通左關一樓一都更換左批 “新貨” 啦!之前係怪獸而家係新女,但要五魚

荃灣急色男遇流鶯兜搭 沐浴期間遭偷走值4.5萬元金頸鏈

今日(23日)下午1時16分,一名男子在荃灣川龍街街頭,被一名流鶯兜搭進行性交易,繼而登上85號一單位,兩人步進單位後,女子要求事主先行寬衣沐浴,期間偷取男子除下放在單位內一條約值4.5萬港元的金頸鏈。                                               

急色男約10分鐘後步出浴室,發現單位內空無一人金頸鏈不翼而飛,立即走落街頭找尋涉事女子,惟遍尋不果遂報案求助。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230223/bkn-20230223135748777-0223_00822_001.html

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-24 11:46 發表 查看引用來源
早兩日上街咸骨食咗件E cup baby, 有環B, 仲用條脷奶干淨個9頭,爽YY,諗著口爆佢,點知佢醒目吹到差唔多到頂就停,算佢好彩!!!
正喎!屌完再吹?
咩年紀?
好似 AV 咁按住個頭黎口爆佢 😄

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-25 17:25 發表 查看引用來源
咸記新街有件染金發後生輕中,淺色牛褲,斜孭袋,白淨五呎4, 白波鞋綠色袋,真唔錯,可食度非常高!!!
係?
而家在咸記食晚飯,一陣去睇下先 😏
兩魚就食….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆