上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
63  876.0k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-12 21:23 發表 查看引用來源

咩位置?今日都吾見有好嘢出現過喎!!!
皇牌附近
另外褲華對面點心舖有白衫幼幼,約 2x 但樣子普通

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-12 21:23 發表 查看引用來源

咩位置?今日都吾見有好嘢出現過喎!!!
初時以為綠色花裇衫唔係企,但表現出想食我既眼神 (可能我靚仔)😄
就問價試探 (收費二魚)

奈何要返去交人,如果唔係一定偷跳食綠色花裇衫 / 白衫幼幼

借錢黨部份女都有啲姿色,執一劑就借俾你 😄

https://www.am730.com.hk/%E6%9C% ... 89%E5%9C%96-/370937

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-5-2 00:29 發表 查看引用來源
工傷上樓梯右邊差不多全部泰妹,門口全部放飯盒拜鬼仔。前幾個月最入果間泰妹開五魚可以環屌,我睬佢都傻,呢d泰好危險。
有 A 屎咁就一世

環屌中出真係制唔過,除非老年人或者絕症人士

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-5-4 23:57 發表 查看引用來源

指壓環吹奶袋都危?
好多年無去指壓所以唔知,一仔間中會環吹奶袋既

無打真軍中出咁高危!
好多年前 20 嵗成班 friend 返大陸玩就試過打真軍中出條女,感覺係好撚正既!

早兩日我去左近黃金福華街第三個粉紅色光管大廈(HKT 個邊)食左件門口貼住小情人既女!樣係呃到我,話送環吹!入閘除衫後成個肚臍位有大幅橙皮紋、當堂食慾減低!既然入咗閘就算啦,今次當跌錢!沖完涼我先出去抹身竟然見到尿道炎既成藥,即刻無哂引叫佢戴套吹及趕快完事後就算!

油麻地掃黃拘兩內地流鶯 檢避孕套濕紙巾

油麻地區執法人員今日(19日)於區內進行掃黃行動,以打擊街頭賣淫活動。人員於廟街及碧街一帶拘捕兩名內地(43及31歲)女子,涉嫌「唆使他人作出不道德行為」及「違反逗留條件」,並於上址兩個單位檢獲一批證物,包括避孕套,嬰兒濕紙巾及紙巾等。

原文網址:油麻地掃黃拘兩內地流鶯 檢避孕套濕紙巾 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1219_00822_001.html

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆