上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
63  876.1k

今日下午在太子 太子道西容記門外見到兩件企企,初時以為等人但睇落又唔係就上前問價 ,開價兩魚…..

岩岩去土記 Long zero 四樓右邊房食完泰國版張曦雯,有師兄食完出閘見到好撚正就吸左入去!笑起上嚟有幾分似,收費五魚

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-4 20:50 發表 查看引用來源

係咪自稱馬拉妹? 背脊有少少紋身,呢件一流,可以番卓!!! 你搵TG group 都起碼1100蚊先食到呢D質素!!!
不是馬拉妹,佢話係泰國
識講少少普通話,英文
背脊無公仔的,身型不肥但波爭少少

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-3-5 00:22 發表 查看引用來源

剛上去睇過,唐三樓右巷兩泰中開5魚,四樓右邊兩間房都反牌,仲有人梯間等!旺成咁?!
我去時無人等
有閣樓個座唐樓喎 😏

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-3-5 20:25 發表 查看引用來源
今日5點去左Long Zero 四樓右邊最近樓梯間房反牌放工,右邊另外兩間不見泰國版張曦雯!
唐四樓 2 號室
可能收左工

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-3-6 23:13 發表 查看引用來源
今日再去終於搵到,剛剛有師兄出閘唔使等,個樣係幾似張曦雯,不過除衫後發現有少少dor lin 和皮膚不夠滑腿有D粗,服務ok,想食相頭會覺得ok,但比我揀我下次會搵番神秘房D囡了! ...
終於搵到啦!係身材爭少少羅,可以接受嘅!
屌唔到港版原裝,屌泰版都好

早排在 TG 搵到旺角神房囡,一路環吹一路游說我 $1400 雙飛孖 Q ,火撚滾就 OK!
當然又係 P 圖啦,相同真人……(你懂的)
而家神房無以前咁抵食(雙周個檔仲合理 D )郁親都六魚

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-3-6 23:16 發表 查看引用來源
果個位好似好多人行過比較監介
邊度?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-7 00:04 發表 查看引用來源

腳粗?咁應該唔係我講果件馬拉妹(自稱) !!!
咁可能係三樓唔係四樓,記得個層只有兩間房仔有囡!!!
唔係你講個件! 佢係唐四樓

引用:
原帖由 7U7 於 2024-3-7 17:33 發表 查看引用來源

周係咪銀行中心果儅
北角……..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆