一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
17  880.9k

今日有事出左佐敦,順路洗下街,同疫情之前無分別,我拍企企,人流少左突顯佢地好似多咗人咁,唔怕疫情,佢地真係敬業樂業呀!

今日同骨女吹過下水,佢地話一到夜晚跟本就無客,個個都驚封區!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-4-5 17:32 發表 查看引用來源

九成九唔係企或師姐放蛇, 以我經驗咸記得四/五十路肥醜陀北北嫂, 啲樣衰阿伯大叔先啱食, 開魚半, 兩魚當屌舊肥豬肉既質素咁。無可能有好樣既後生女,唯一有可能就係偷錢黨,上房小心被偷晒啲財物! ...
講開偷錢黨小弟曾有咁既經歷,
有次見岩眼緣就跟佢上板間房,只已知偷錢黨好活躍,所以我死都唔肯脫走條褲,只半脫就想入,條女又死都要叫我脫晒,疆持左一陣,條女就叫我走,唔做我,點知一開門就見到兩個大陸男人手持長夾企左響度!真係好彩!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-13 20:12 發表 查看引用來源

系jd 裕wk貨旁有兩件輕中企,有件細粒著白長靴可食,問價兩魚上樓入房問我要不要先按摩,問我去唔去冲涼,又偷偷按手機,驚到我即走人出去,見有大陸佬開閘入去,我飛奔落樓脫險!希望各位要小心! ...
我想試過,唔使理佢,狂揸完跟住大佢,你地係咪想偷錢?跟住走人!

回覆 1742# YuanYuan 的帖子

五蟲賓館即係邊?係咪東方賓館?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-10-15 13:50 發表 查看引用來源
土記馬頭為 鞋店 靚女就無乜,全部北北佳麗3字頭姐姐幾簫魂,可以望下有冇啱食,五條魚最低燒肺!!!
雞價無增長左好耐,今次加幅都算多,有冇30%?

玩企企要小心,多左文雀搵食,油麻地馬會附近,見過兩三個人跟住條友,跟得好貼,似有動作

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:33 發表 查看引用來源

機鋪門口仲有件五呎7全黑衣褲走肥樣好有時代感輕中,呢件靚,必食之選 !!!
尋日去試左,著綠色裙,企村爺爺度,佢驚我係好人之餘我都驚佢放蛇,唔會有眼神接觸,要經過佢身邊幾次先大家確認身分
長髮樣好,睇落唔過30歲,少少肥,可惜中超,唔知係咪同一件?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:40 發表 查看引用來源
德魚老人有件間條細粒靚中可以食用!!!
呢期ymt 大水,好多新面口,吸引左好多老叔付𥄫野,好熱鬧!

回覆 2285# hongkonger97 的帖子

請問祥0幾多號???

前往最後回覆