一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
13  882.5k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-3-26 01:36 發表 查看引用來源
可能而家冇乜生意,冇催鐘,仲幾好態度,叫做難得有件後生食吓!!!
有仔即屌人老母。。。😄

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-2-23 15:50 發表 查看引用來源
今日(23日)下午1時16分,一名男子在荃灣川龍街街頭,被一名流鶯兜搭進行性交易,繼而登上85號一單位,兩人步進單位後,女子要求事主先行寬衣沐浴,期間偷取男子除下放在單位內一條約值4.5萬港元的金頸鏈。                                                

...
有冇甘on9架,係咪四千五作到四萬五渣

引用:
原帖由 hk210121 於 2023-3-10 02:39 發表 查看引用來源

食左佢隔離個巨乳C9 黑衫雙眼皮
開三魚 還二魚半 唔肯
心諗算啦佢話包吹 照去
上到去 除緊衫已經叫我加錢服務好d 我唔肯
跟住叫佢吹 佢話你都硬啦唔洗吹啦
跟手我冇理佢 訓低叫佢吹 佢吹左唔夠20秒就話叫我屌佢
我 ...
其實我唔明,企街服務有幾好大家心中有數都重係要揾佢地?情願儲下錢去泰國做下大爺唔好咩?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-10 16:48 發表 查看引用來源

好玩嘅企鵝係可遇不可求
有D睇落怕怕醜醜,原來好好玩 !!!
最敝香港啲企企係集團式經營呢,冇人帶會企得到係街?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-10 18:07 發表 查看引用來源

最敝香港啲企企係集團式經營呢,冇人帶會企得到係街?
同埋而家重有新女下海做企企?多数都係大陸城中村大媽,原本可能都有新大媽下海,但比上面啲大陸佬玩到爛啦,重唔学精就係傻閪黎,時間就係金錢,佢地係揾快錢心態,師兄們要嘆可能揾錯对象,你睇下果件羊生又要中出又盛,比得兩舊買到咩心知肚明,唔通真係會同你食雪條食到雪雪聲咩,將心比己比你遇到好野你都唔會同佢奶撻啦。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-12 21:06 發表 查看引用來源

塞翁失馬! 系痰仔過d見到個後生版lo覓雪,皮膚白滑彈手大真波有肉地,開兩魚環吹加一魚,上樓前後有冲涼,沖好先抱抱忍唔住奶佢蓮,跟住上床佢先奶蓮,再落力環吹吹到唧唧聲爽爆!

然後男上狂渣大皮狂屌,試車牌先小車跟住屌到佢 ...
哈哈,盧覓雪

附件

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-12 22:39 發表 查看引用來源

佢係後生版三張尾靚好多! 質素高過正版幾班!
如下圖:
後生都食得過,老就晤好啦,留番比山羊食。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-13 16:20 發表 查看引用來源

我覺得幾正下,有少少肉地皮膚白滑又夠淫!
三尾唔算老啩?
師兄,人一世物一世,唔好浪費啲錢係啲低質野度,情願储下錢去東南亚食,人靚景靚心情愉快甘玩好过趕頭趕命甘消耗人生同机會。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-13 21:00 發表 查看引用來源

我覺得佢質素中等,服務一流唔催鐘有gff,有時未必一定要食貴野既……
甘又係,比兩舊有探險果種官能刺激係幾過瘾既

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-27 16:59 發表 查看引用來源

阿伯你咁早起身未能訓醒就去公園耍下太極先,你識個閪咩味已經足夠你玩埋修尾個兩年,撈味呢D嘢你識條春咩 ~
咪回佢啦。浪費時間。

前往最後回覆