上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
169  876.9k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-8 11:06 發表 查看引用來源

同怪獸企埋一齊梗係高一班啦 ,第一次見到佢有衝動想食,但收三魚兼微波不了!係睇落好似無乜撈味咁
就係呢個?

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-18 16:08 發表 查看引用來源

Bingo. 有無食呀?

300唔會食,皮膚又黑,都叫深山中女妖。佢叫300係咪傻。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-21 07:17 發表 查看引用來源
一陣去咸記,40080578睇下俾150肯唔肯俾我了下隻閪
著長褲,睇唔到對腳靚唔靚。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-21 14:23 發表 查看引用來源
靚就唔使去咸記龍蝦,龍蝦位做炮婆
之前咸記水電位我都扑過一個靚腳微波女,19年尾。著黑色連身裙對腳好靚

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-14 17:05 發表 查看引用來源
琴日去左老尖發記死扭按摩區左巷第二間,條四川輕中女幾靚,昅手真波健康膚色,開五魚按摩+出火一粒鐘,按摩還可以,出火手法一般最尾冇出到,佢不斷要我加服務,波推+兩魚,前列線+兩魚……我當然冇加到搞到冇乜癮…… ...
無錯,我係深水步又係電話約400, 但門口按鐘問係350,笑死,我緊係扮按鐘入啦,按完出火竟然問加唔加100可以渣波,唉,邊個搞到咁,以前跟本包埋,睬佢都傻狂摸美腿出火算,佢對腳超修長。好健談。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-15 16:37 發表 查看引用來源
早幾晚路經JD工傷,九痕上去洗樓,系左巷轉左盡頭,門口寫住甜蜜蜜,開五魚見條女幾正即入,條女話佢系替工系中馬混血,細粒朦眼皮膚白滑,自己冲涼冲完上床,佢入摸我jj上下套弄,話五魚系按摩出火餐,按摩波推開大餐要980!我屌呀!搶$咩 ...
唔係嘛,咁不如轉五魚齋吹做算啦,d按摩求其按唔會玩。按摩去佐敦福x

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-15 16:37 發表 查看引用來源
早幾晚路經JD工傷,九痕上去洗樓,系左巷轉左盡頭,門口寫住甜蜜蜜,開五魚見條女幾正即入,條女話佢系替工系中馬混血,細粒朦眼皮膚白滑,自己冲涼冲完上床,佢入摸我jj上下套弄,話五魚系按摩出火餐,按摩波推開大餐要980!我屌呀!搶$咩 ...
原來貓仔咁仁慈 5魚明知求其按出火你都玩

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-5-18 20:57 發表 查看引用來源
妙記樓梯口多咗件後生白滑長腿後生,有冇人試過係咪催鐘??
呢d好似要三舊水,邊個樓梯口?隔離係咩舖

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-5-18 20:57 發表 查看引用來源
妙記樓梯口多咗件後生白滑長腿後生,有冇人試過係咪催鐘??
啱啱試左,黑短裙白鞋,25歲,出唔到實催鐘,好好傾既。300真係唔抵玩。

引用:
原帖由 lung12291991 於 2022-5-30 15:38 發表 查看引用來源
在南昌街,順眼但身材一般
點解要玩髮仔又唔係平,又無得冲涼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆