上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
169  876.8k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-9 22:52 發表 查看引用來源

今晚泉記駝背冇乜女,得三件兩老妖一細粒中唔令,唔落冇損失!
泉記不嬲得返老妖耐,長期可以唔駛去

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-13 19:32 發表 查看引用來源
荃灣西 見過兩件靚中光鮮衣服兜搭路過男仕問路之類,因為佢地企定定留意路過嘅獵物,所以一睇就知有估惑!!!
呢d係借錢黨,會問你借錢食飯或請佢一齊食飯。疫情前已有。我試過比五蚊雞佢中女買包食啦。

引用:
原帖由 yanking200x 於 2023-4-24 20:47 發表 查看引用來源
各位師兄 雞寶同肉檔是否收左皮?
四,五年前就有。果時勁多靚腳女,夜晚八點開始企。我都玩過幾個。果時都係200

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-24 22:26 發表 查看引用來源
妙記上街快餐店對面梯口一長腿妹收三魚,唔錯可食用,但唔知伏務定服務???
好心三魚 多d人唔好玩。等佢無生意 去返正常 200-250就好。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-4-25 00:15 發表 查看引用來源

四,五年前就有。果時勁多靚腳女,夜晚八點開始企。我都玩過幾個。果時都係200
今晚老廟細ok 條巷第二條樓梯有四件後生,矮但有白腿

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-29 11:13 發表 查看引用來源
琴日係Li姐位見到件細粒外表似極幼妹,唔知做緊嗰時會唔會有罪惡感 !!!
其實見好多女都企係街,真係無乜人玩,三魚真係自取滅亡,我同左個男雞頭講左太貴。

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-4-30 21:11 發表 查看引用來源
老觀5魚唔戴套砌左個無撈味西夠緊
我前幾日都係老官一仔。環保中出左長腿中女。要我加一魚,五魚。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2023-5-1 22:41 發表 查看引用來源
師兄請問在工傷幾樓邊間房,謝謝!
工傷上樓梯右邊差不多全部泰妹,門口全部放飯盒拜鬼仔。前幾個月最入果間泰妹開五魚可以環屌,我睬佢都傻,呢d泰好危險。

引用:
原帖由 richland373 於 2023-6-8 09:24 發表 查看引用來源
師兄,請問幾多號?
我見到啦,樓下大閘門開一半果到,佢門口寫住Tailand 個樣麻麻地,我鍾意皮膚白咪攪我。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-6-9 12:54 發表 查看引用來源
早兩日我去左近黃金福華街第三個粉紅色光管大廈(HKT 個邊)食左件門口貼住小情人既女!樣係呃到我,話送環吹!入閘除衫後成個肚臍位有大幅橙皮紋、當堂食慾減低!既然入咗閘就算啦,今次當跌錢!沖完涼我先出去抹身竟然見到尿道炎既 ...
係咪眼邊有粒墨,個樣有d似溫碧霞果個?著一件白色長衫。其實食慾大減無計,可以齋跌二百走人。但好慘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆