上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
169  877.2k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-6-25 19:17 發表 查看引用來源
緣份的天空
係SSP行行街比我撞番多年前平安大樓高挑白滑中,玩過幾次熟咗,當年旅遊證唔好彩俾人周咗,假老公係傷講人,返咗去羅湖村髮仔做,後來又返咗湖南幾年,兩個月前終於夠期來攞ID,然後落戶SSP,搵咗附近樓上骨開工。就係咁 ...
五魚係 按加全套。正常價。

有d足浴女但身型腳型都好靚

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-7 22:04 發表 查看引用來源
咸記新街高挑靚長腿後生囡 兩魚 細洞 A 奶,好好生意,黎咗幾日咪走寶 !!!
我都見到,著熱褲美腿

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-7-20 20:32 發表 查看引用來源

我都見到,著熱褲美腿
玩左了,係咪乳頭好黑戴黑色口罩果個?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-24 19:48 發表 查看引用來源
老觀中銀有兩件白滑超長腿靚輕中,唔食真係走寶呀!! !
最好離遠影張相睇下,咁遠去老觀。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-26 18:56 發表 查看引用來源

上街大OK隔離鹹骨樓梯有件高挑長腿李+因,黑絲超長美腿樣靚正到無倫…
足浴350完全唔抵玩,即係求其按幾分鐘350齋摸美腿打飛支。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-28 23:31 發表 查看引用來源
唔是細粒的,幾高大,大長腿黑絲,起碼五呎7
剛玩了老廟依家終於肯減到三魚。好幼 我估廿歲,對腳好白。但無態度但唔催鐘。

附件

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-1 15:50 發表 查看引用來源

呢件幼係邊個樓梯?有咁幼嘅囡?麻雀館?
希望大家好似我咁影下相有身型睇下。佢唔比錫波,另外一條街都好多幼,有兩個都有靚腳想玩。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-1 15:50 發表 查看引用來源

但呢個女好似會揀客,之前見有個男問完上唔到佢。跟住就到我問個男雞頭。三魚就得。

引用:

唔係嘛,根本依家老廟起碼十幾個幼啦,有d得有d唔得。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆