上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
169  877.3k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-13 18:23 發表 查看引用來源
今日行咗二萬六千幾步又掃街又掃樓都搵唔到件啱口未嘅,唯獨是妙記大排檔過少少機鋪有兩件幼幼幾唔錯,不過三魚半唔抵食!!!
唔係卦,都無生意仲變返三魚半,傻左。三魚都唔想玩。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-15 21:10 發表 查看引用來源

Big 記有件高挑靚身型,超長腿全黑短裙黑C輕中,樣ok淫三十頭後生,呢期咸記必食,上利頓道㗎仔城保零入口,好好生意,叔叔哥哥輪住上 !!!
我都見到,佢仲撩我,但個樣麻麻,對腳其實係長但太幼。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-1-19 07:37 發表 查看引用來源
我咁耐都係食過兩個人奶,一個泰妹,就生完,另一個就潤忠足浴
就算無人奶,依家多數女唔比啜lin啦。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-29 21:54 發表 查看引用來源

剛剛就撞到個白髮C兄同佢落樓,但明顯個C兄表情就唔係咁滿意,唔知係咪唔俾食奶奶導致出唔到野呢 !!!呵呵 ~
個女係咩衣著?

引用:
原帖由 samb2626 於 2024-2-24 23:41 發表 查看引用來源
頭先系老妙排檔旁機鋪食左件輕中,黑𢇁高踭鞋超大波,300蚊有環保吹,吹工都吾錯,星期二就走啦
剛卜了荃記街市新來湖南輕中 著喇叭長牛,微波有長腿,叫佢著超熱褲實引到好多客,但佢話鍾意著長褲無計。對腳算白靚。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-2-29 22:25 發表 查看引用來源
今夜咸記靜過鬼,係咪掃雞??
前晚先環卜左咸記中高妹,四魚比我環卜,佢話見我乾淨斯文先肯,其他人未試過的。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-3-2 16:38 發表 查看引用來源

咸記而家好旺!有大批北及陀,好多都可食!大家快去!
係咸記,無乜女,前得如門口新場有一新女白長襪算旺。

引用:
原帖由 7U7 於 2024-3-2 23:33 發表 查看引用來源
有冇人咸記 好瘦果件反冰冰 之前黎過一次
好瘦果件妹仔企東南x附近,嚇死人,對腳無肉。

引用:
原帖由 7U7 於 2024-3-7 02:02 發表 查看引用來源
去左老秒食左三Q
上海街 第一個3中 吊左20分鐘話頂吾順 出吾到 但吹功一流 可惜中超
第2 Q 都係上海街 後生廿頭 可愛樣 皮白 滑 小龍包 粉Lin 吊左十五分鐘出到
第3 Q 上樓泰 高大小肥 樣中上 皮黑 但笑幾甜 識國語 ...
樓上泰 玩過一次算 250唔抵。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 20:50 發表 查看引用來源
碧記機鋪地鐵口有2件長腿靚腳輕中,一件白C, 一件黑C  任揀式除專便,兩件都可食用 !!!
碧記7仔隔離有件後生黑長boot。樣都算ok但無乜人玩。依家係廟記好多後生女,3魚無乜人玩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆