上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
169  877.4k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:23 發表 查看引用來源
咸記 Boot街 西餅賓館又開番,勁多囡企咸街教堂角位,齊齊落去夜賓紛!!!
卜左村爺自稱92年人妻妹肚有疤生過,著熱褲白長褲。好多人上,因個樣似27,8。其他女著長褲無野睇。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:33 發表 查看引用來源

機鋪門口仲有件五呎7全黑衣褲走肥樣好有時代感輕中,呢件靚,必食之選 !!!
呢件我都見到全黑長褲,都睇唔到有無靚腳白唔白,根本趕客無乜人玩,得個高字樣好cool

[quote]原帖由 7U7 於 2024-3-13 02:16 發表 查看引用來源

去左老廟 冇咩好野
之後返左去新田 見到件後生 瘦 長黑髮,著黑C,樣順眼即上

玩左三個鐘 $600,佢話今日返工前飲大左,好放,西窄多水,女上 後推 奶西 奶腳 奶波 大車 咩都得,出左2 Q 落到樓再大車多下 星期日走 ... [/quote
所以香港老廟 300完全唔抵玩,抵制佢快d變返200。

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2024-3-15 00:26 發表 查看引用來源
油碧咸上砵行幾粒鐘揀唔落
卜了 褲華對面 新來25四川女短黑裙白鞋好多人上,加一魚環吹,無催鐘。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-23 01:34 發表 查看引用來源

應該係上咗樓,三件都新黎,未見過!!!
窩街角位就係馬會果條街?

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-3-23 13:46 發表 查看引用來源

窩街角位就係馬會果條街?
依家乌绳都无只。裤华得三四件深山老妖

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-3-23 17:28 發表 查看引用來源

依家乌绳都无只。裤华得三四件深山老妖
見到了窩仔角位就係保零果到,有一個後生女,長牛,瘦,無人敢問,因為佢都唔撩人。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-23 18:23 發表 查看引用來源

身型OK腳長長,係瘦D細奶,算後生㗎啦三十才倒, 咸區少有,平平地可食用!!!
有警車停附近,係咪巡邏,後生女女嚇到走晒鬼上返去了。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-27 12:55 發表 查看引用來源

叫做食過下模特,條女係正不過服務欠奉,幾錫身!!!
咩衣著,今晚去睇下先。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-27 14:08 發表 查看引用來源

白T 超短牛
見到了,係咪 五呎七。今晚 白背心,黑短裙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆