上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
169  877.5k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-3-14 23:27 發表 查看引用來源

呢d後生女戴口罩,仲戴黎做乜影響生意。上到去係咪都仲戴住做好無引的。
琴晚有事去左元朗。先上利裙。四年無來過。全部變晒5魚。四魚係泰。得返五層有,樓梯好臭有尿味。得一樓一個好d,但無乜錢玩。跟住去左同樂得三個企三十歲到。問左三魚。我反佢二魚。上樓但房好細。乜服務都無但無催叫慢慢來加d小費。最後230比佢。好心二魚算啦。三魚邊有人玩。乜服務都無。無吹無除晒衫。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-17 07:10 發表 查看引用來源
HK企企我玩咁多,係除左認真凍,佢問左同意,唔係一定除晒衫,你老作?
可能我反佢兩魚,點都扣d服務唔除衫

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-17 08:28 發表 查看引用來源
遇佐記靚輕中三十幾,大車加手指攻水簾洞,切埋六魚,正,會返食!!!
樓上⻣真係未試過大車。係指壓車到。其他好難。淨係深水埗一仔幼 車過。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-17 21:21 發表 查看引用來源
老觀匡0度 高挑靚輕中又返黎,幾年唔見又靚咗,今日著灰色瑜珈褲份外顯得對腳又靚又修長,唔快D食走寶!!!
不如試下影相放上黎睇下,正唔正。唔係特登去老觀咁遠。

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-19 16:04 發表 查看引用來源
咸記馬會食左個肥妹大件無撈味
肥咪攪我,點解要比錢食豬扒,以前試過上個女網友屋企。但佢太肥我都硬唔到。唔做坐多陣走人。

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-21 16:20 發表 查看引用來源
跟住再去妙街食左個18歲金短髮長腿妹妹 c波42吋長腿 但有啲失望 窿唔窄同催鐘 但樣同皮膚係99分
金短髮係咪半金半黑企雀館隔離果個。我見佢好旺。差不多10分鐘就上落一個客。係咪三魚。其實個樣麻麻地。

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-21 19:12 發表 查看引用來源
3魚5 樣幾靚 啲牙好齊好白 可惜無得車 格硬車左佢一下
搞錯,越來越慘,企都要三魚半。

引用:
原帖由 hk210121 於 2023-3-21 19:54 發表 查看引用來源

3魚以上完全唔考慮
以前二魚半 後生女企包吹。三魚半真係去一仔啦。有得沖涼。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-3-21 19:41 發表 查看引用來源

搞錯,越來越慘,企都要三魚半。
我都係,牙白好正,睇得av女多數好白。但d男優可以勁錫咀濕吻。呢d無得濕吻無引。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-24 08:27 發表 查看引用來源
千祈咪食方太格離樓梯 大山婆 帶住果件長腿妹,假波乜都唔俾錫,又貴冇服務又快速,跌錢!!!
方太,雀館樓梯果d幼 跟本唔抵玩啦,有人350都玩,無計。又無吹又無錫。班女好好搵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆