上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  879.4k

重返舊地老妙,牌頭七妖,平記四妖,畢海兩妖,單眼冇,li姐三輕中可食,0波冇,大舊三熟中,果檔冇!

今日約左件人妻去mk爆房,但人到左mk等極冇回應比佢激九死,無奈下去左jd福落洗樓揼骨出下火,洗到衫扭出lift左左巷,左頭房有間寫住美女中醫師,開門系個著克厘性感內衣既靚身型輕中,開四魚包按摩出火送bm一粒鐘即入。

先去冲涼,冲好上床part1按摩按得幾好成身鬆晒,跟住p2有bm波推好爽又有R patpat同jj,跟住忍不住撩佢開大,雙手不停渣波捽鮑捽到佢出哂水,一口價七魚成交。
囡先奶我蓮再上套吹奏,吹得好落力好爽,然後佢騎上黎狂搖我渣彈手大真波,再邊奶蓮邊坐蓮,狗仔式啪啪啪望住大patoat狂屌, 最終男上狂渣波狂屌爆佢出米青!

將比mk衰人妻放飛機既怒火完全發洩晒系佢身上!爽爆到飛起!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2020-11-14 20:17 發表 查看引用來源
上星 我系五寶 過情同你差5多 8魚落樓
五寶我都成日去洗樓,我揼骨+開大系6-7魚落樓!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-13 21:24 發表 查看引用來源

唔好留係老冠,你快很D落妙記,最近機鋪對面啡色梯口黎咗兩件後生開二魚五,一件高挑長腿長髮靚囡,可惜漏氣波,生過仔大海無量,但後生身型極靚模特身材,短期供應,要食好快,入夜先開工。另一件細粒青春好波後生,食唔到高妹就食呢件 ...
剛路經見到有三件女,一高佻淺藍裙老克boot,另兩件細粒白冷衫,見唔到後生身型極令model,可能走左?

剛去左土記尚香九x誠道死旭號唐易,衫扭睇過,約有十件中女上牌,收四魚質素麻麻地!唔洗冇損失!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-13 21:28 發表 查看引用來源
另外土記迪麗熱巴,係长0教會樓梯上衫褸,直入右手第一間,好撚靚但寸嘴,話開工看心情,佢唔想開工個時,你撳爆佢鐘都唔彩你!!!
剛上左去,衫褸右巷思旭同易房都反牌,第一間系思義房?門口寫住收四魚半30分鐘,又分別寫住大奶妹,吹得玩得? 好失望!緣慳一面!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-15 16:43 發表 查看引用來源

剛上左去,衫褸右巷思旭同易房都反牌,第一間系思義房?門口寫住收四魚半30分鐘,又分別寫住大奶妹,吹得玩得? 好失望!緣慳一面!
跟住去左長0衫吾仔洗樓,易樓兩輕中,衫樓有六輕中,全收四魚,最正系衫扭右尾房翻版林志玲!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-15 17:24 發表 查看引用來源

應該係有鐵閘,湯房前一間房,係四魚半,唔知有冇轉人,唔知呢件翻版迪麗熱巴係新彊妹還是雲南小數民族廿幾才,樣靚細波但皮膚唔算白,健康身型又有腰,試下夜D久點零拾点後再㩒下佢鐘仔,不過就算請按鐘都未必開門,佢望住電視兼睇心 ...
甘系梯口果間獨立鐵閘湯房?我見開左半閘但冇掛牌又熄燈,唔通佢等梗心情好先開工?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-15 17:17 發表 查看引用來源

林寺零已玩過,太專業唔好玩,只係新型靚长腿中囡!!! 玩一次就夠!!!
但成條長0系得佢最正!其他囡唔食冇損失!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-15 18:06 發表 查看引用來源

衫樓直入走廊右手邊只得兩間房真正有囡開工。
劏房兩間只得一間有囡,然后出番黎走廊又只得一間, 串咀熱巴就係走廊有鐵閘房!!!
等左好耐都冇上牌,勁無奈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆