上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  883.4k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-10-28 20:17 發表 查看引用來源
老冠褲淫山頂有後生白滑短髮新囡,呢件不得了呀,快快去唔好走寶呀!!!
琴晚遲左睇你情報, 見到即趕去老官, 去到山頂只見一件舊妖, 宵味三妖, 行經財仔下個梯口,

見一件靚身型熟中話剛上班行落黎, 見身型唔錯撩九佢開兩魚, 環吹加五草, OK即上,

上到去先簡單洗下身, 抺乾上佢即落力環吹吹功幾得下, 跟住騎上黎搏命搖,

真係剛上班咁有氣有力搖到我頂唔順, 叫佢換位狗仔式啪啪啪, 出奇地閪窿幾窄屌得幾爽,

原來佢落回港易落黎開工無耐, 最後男上狂渣波狂屌, 想同佢大車開頭唔肯後話加五草齊頭三魚,

OK首肯, 即同佢大車脷疊脷車住黎屌爆佢出米青!爽爆到不得了!年紀大真係要車住黎屌先出到野!

今晚哈囉喂正日夜晚,試左老尖HG泰幼奧尼花,米七高S靚身型樣一般有痘痘中超波,
但幾好渣手上下粉紅,收八魚算平,冇侍浴冇車牌,環吹吹硬上套騎馬,

再轉男上奶蓮先然後男上狂渣波狂屌出野!

服務態度算ok。但睇舊包膠有大車, 可能佢喉嚨唔舒服? 仲有間房一陣煙味麻麻地....

終於試左SSP髮仔技師小B, 按摩力度唔足算係咁啦, 起機要三魚, 打牌要五魚;
慶合合揀左打牌,可中車,奶蓮,奶西, 皮膚白滑真pink蓮波,
男上狂渣波狂屌出野, 服務及態度OK但有啲催鐘成日問出野未....

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2021-12-8 19:00 發表 查看引用來源
有無人食過錦邦6樓高白大波妹
唔好去kp又貴又冇服務又要屈加錢!
去附HL揾祖蓮娜啦!收五魚服務好唔催鐘唔會老屈!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-12-15 19:13 發表 查看引用來源
如果唔值 過廟街食快歺。其實兩樣野  一個打機歺。一個人肉飛機杯
我覺得三魚半有件高佻白滑靚中同你求其按下, 任摸任渣又可出火都OK;
反正而家去老廟食快餐都要三魚又催鐘態度又差又污糟又谷九氣!
幸仔起碼可以前後沖涼,房用一次性床單,點都乾淨過LI姐啲房咁污糟,
入到去都無晒mood屌閪!

魚旦高層又有好野

琴晚凍凍地去波鞋街睇波鞋,又睇唔啱就乘機去魚旦洗下樓,
係高層見到件東北幼幼妹,開五魚加一魚環保,樣幾靚瘦底昅手波少見咁清靚女,
有前後侍浴,有送漫遊,股推,按摩一陣咁,跟住上套邊狂渣波狂屌出野,
無奶蓮無車牌但新臉孔閪窿幾窄幾好屌咁!魚旦極少有!

性誕節連屌4Q屌足成日

今個性誕節一早約左交友apps識既細粒淫妻,約系老尖等,一見面先hi tea嘆下茶,傾計食野飲下野甘,食飽飽齊去爆房,佢話第一次出來除衫怕怕羞羞咁,我夾硬拉佢入厠所鴛鴦浴,齊齊冲涼齊齊磨,磨到佢蓮頭硬晒,小妹妹出晒水! 冲完即抹乾,上床大車脷曡脷車個不停,再奶蓮指插佢話受不了!即插入男上車住黎屌,再坐蓮,女上狂搖,最終男上車住黎屌出野!
屌完抖一陳又黎,呢次先69互動佢環吹我奶西,跟住又大車車住狂屌出野! 完事冲涼抹身著衫落樓食野醫肚。
同佢去食泰菜食飽飽,淫妻要返歸交人,我食左咖喱牛腩加飲冬蔭公湯,個人成身陰合合,就過去魚旦洗樓去。
聖誕夜魚旦多囡,估唔到質素幾高,系高層見到個幼版road show女神恩,開五魚即入,有待浴有按摩好服務,加一魚環吹吹到唧唧聲,吹左好耐好吹功,再男上,坐蓮,狗仔式啪啪,最終男上大車車住黎屌出野!
爽完順道洗樓掃落去,系低層見到件高妹好靚女,開五魚半即入,冇侍浴自己洗好,上床先奶蓮,環吹加一魚,吹功一般,吹硬男上狂渣昅手波狂屌出野! 唔肯轉體位,服務一般志在食相頭身型!

引用:
原帖由 SIUSIUCHANCHAN 於 2022-1-8 12:35 發表 查看引用來源
幸仔前2,3 個星期試左~
快過打針, 試左黑絲超短裙長腿深藍色套裝, 外觀一流,
服務就零分
係咁以按幾下快速咁打,
要求上路解甲加$50, 其實飛機場冇嘢玩, 唔駛啦~
15分鍾~3魚半, 完~
師兄自行決定入閘與 ...
幸仔2,3年前先好玩,有好多靚北北幼/中玩,入場前後可冲涼至少玩九個字,d女可以大車,食奶,奶西又好玩得,果陣系三魚a+b, 開大另議,試過條女開大開8魚我冇試。

今晚路經老尖,即本上去昅下,好少囡有上牌,見到友台ching講死零漆巷,行到尾房禁鐘,有個著三點式細粒令身型abc開門,樣幾淫態度幾好,開六魚包膠吹即入。
入房自己冲涼,冲好出來女好細心慢慢奶蓮,再上套環吹吹功好正,吹到好硬佢騎上來,發晒姣甘又騎又搖,再轉狗仔式啪啪啪,跟住男上狂渣波狂屌出野! 囡床技一流樣令身型正系真波,夫復何求呢?!

今晚老官終食到好野

今晚凍凍地去左老官食清湯腩,食飽抖陣行去衰鵝山頂,見有件高佻克厘裙長克boot令輕中落樓,睇落生臉口幾正甘,開價兩魚淨屌即上。上樓入房先洗手再除衫,女捽J我雙手狂渣波,硬左男上狂渣波捽蓮狂屌出米青!滿意既一頓快餐!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆