上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  883.1k

去左魚旦連屌3件靚泰慶生

前幾日生日夜晚同新識條女去創興Newxy唱K慶生, 條女剛識幾唱得玩得但唔飲酒只肯飲熱檸蜜, 唔飲酒好難搞咁清醒無閪屌,唱完送佢搭車返屋企; 被佢搞到慶合合但唔屌得,即飛奔去魚旦洗樓去!

洗到濕扭右巷, 尾房見一件泰後生女出黎撩九我,樣同身型好吸引著得好sexy,問佢有無大車同環吹,佢話得仲收五魚全包咁筍即入閘,入閘後自己沖涼,沖完即攬實佢大車脷疊脷,跟住推佢落車又車又奶蓮,順住奶落去轉身奶條長腿;

跟住69互動奶西佢環吹,奶到佢個閪濕晒,就上套男上,坐蓮,狗仔式啪啪啪望住個大屎忽射左!
都幾正玩乜都得,屌完洗陣樓,又想搵多件屌下。

跟住上濕易扭左左巷, 見尾房有件新泰輕中健康膚色幾靚,見睇場話係新黎叫我幫襯下,
我睇左一陣見佢幾fresh,問過五魚包套吹,氹佢環吹唔制,算!試下新野都好。。。
點知奶野,沖涼自己沖,出黎佢無笑容ON99咁,想車佢只能小車。。。

跟住想奶蓮,對奶硬到似石頭,算。。奶下長腿後想奶西佢唔比夾實個閪,算,上套男上屌,再坐蓮,狗仔佢唔制,好無癮,男上屌極屌唔出,佢話幫我打飛機,手藝麻麻,算啦話唔使打去沖涼著身,交低五魚拿拿聲走人~

無乜癮就落樓下轉彎間七仔買紅牛飲再個三文治食左, 補充下體力~~
抖一陣見到街啲陀地妹幾能靚著得又少露晒波又白滑長腿,睇一陣條賓周硬硬地,忍唔住又上魚旦洗多轉!

呢次洗到濕旭扭左右巷右尾房, 係件高挑靚身型白滑泰輕中,幾啱我心水,仲要開四魚包環吹,好抵屌即入!
入去居然有前後侍浴(之前果兩件都無),上床先中車跟住大車伸埋條脷入去,車到天旋地轉勁好FEEL,然後當然奶蓮再奶對白滑長腿,跟住69互動奶西佢環吹,佢比我搞到勁HI出晒淫水,

奶夠西上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪,屌到倦出唔到,佢就幫我除套起機,我就左手渣波右手指插摸西,搞搞下居然好HI盡情發炮射出,事後又幫我沖涼好好招呼,沖完著好衫比家用,沖完著好衫比家用,下次會再返食!呢次屌得好滿足!正!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:54 發表 查看引用來源
年紀就就一個熟囡一個靚中女,睇你接唔接受到 ~
靚中女我接受到!但呢個位通常都冇乜好野!怕怕!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:42 發表 查看引用來源
今日要講講呢兩件好野
心水寶妓濃街意山寧號F同G
高挑長腿唔在講,好笑容又靚囡
一件白淨,一件陽光膚色
去開心水寶一定要試晒兩件先好走
剛去昅過,兩間房系右角落都反牌,見思房有個高佻長腿好笑容收三魚半,呢件都唔錯!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-18 19:55 發表 查看引用來源

剛去昅過,兩間房系右角落都反牌,見思房有個高佻長腿好笑容收三魚半,呢件都唔錯!
之前系太子厲吾碌唐衫扭右巷左尾房,食左jd fl既心悠bb,高佻白滑長腿樣似拍滋,收五魚包膠吹,有前後侍浴,服務幾好吹功得,騎馬,狗仔式啪啪啪,男上狂渣波狂屌出米青!真系唔錯!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-18 19:55 發表 查看引用來源

等一陣再去洗樓,見F房有客出,見系高佻長腿熟中開三魚,質素系ssp來講算幾好!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:42 發表 查看引用來源
今日要講講呢兩件好野
心水寶妓濃街意山寧號F同G
高挑長腿唔在講,好笑容又靚囡
一件白淨,一件陽光膚色
去開心水寶一定要試晒兩件先好走
今晚再上,成層反晒牌,去食d野食飽飽抖一陣,再去洗樓見思房有上牌,開三魚包環吹即入。

自己冲涼冲好替你抹身,上床先細心奶蓮,再落力環吹吹到唧唧聲好爽,吹左好耐再上套騎上來,好豪邁奔放,跟住轉男上狂奶蓮狂渣波狂屌出米青!

服務好真抵食!多謝YY兄真系好介紹!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-19 20:48 發表 查看引用來源
估唔到你咁識食,司房冇乜印象,不過我見都有幾件令瀉好生意,俾你等到入閘真係有G運,我都等咗好耐先入到閘,遲下再去睇睇其他!!!
系,果層樓特別旺,少d耐性都等唔到!就系因爲性價比先甘多人去!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-8-25 14:14 發表 查看引用來源

尋日食左思房,開三魚但上膠吹
我冇講佢都自動波環吹。

打風早收大玩特玩

前日打三號波預告會打八號, 老細比我地早收, 個個同事急急腳趕返屋企, 但我唔係囉!

趁呢個時機大玩特玩啦! 首站去左太子厲吾碌, 點解? 因為見佢5字樓新裝修新場有新女! 我份人最貪新忘舊即上去昅下,

上到去都唔算多人但都有啲人洗樓, 新場唔算多少好多吉房無人租, 昅昅下見右邊房有件金毛短髮靚輕中幾正下,

目測好後生應該三張頭度, 白滑大真波身型靚開五魚包膠吹, 環吹加一魚即入, 入去自己沖涼, 出黎囡先錫蓮再落力環吹,

環硬上套, 騎馬, 坐蓮, 狗仔式啪啪啪再男上狂渣大真波狂屌出野!呢件新貨認真唔錯!

玩完想抖下落左附近OK飲下紅牛食下野咁,充足電再上去洗下樓,呢次直上碌扭見左中巷頭房有新女,

寫住90後早餐妹,但剛被個後生仔截左圖,條女睇落唔錯但唔想等,就落番死扭搵老相好,見佢今日略有倦態,

就唔玩得咁激,但都照舊大車濕吻先,再叫佢慢慢環吹吹奏吹到爽爽再騎上黎,然後男上狂渣昅手大真波狂屌出野!

玩完想抖下就去左5寶洗下樓, 洗到中層見有件門口寫住台灣妹按摩既,收四魚按摩,波推加一魚,咁就入閘試下台菜。

入去洗好入去享受按摩,條女骨技唔錯問佢原來係高雄做開,黎HK住左一年,都幾用心同我推仲送埋推前列線比我,

然後解甲用佢對昅手白滑真波,同我波推都推得幾爽然後起機,慢慢起慢慢搓技術真唔錯。。。最尾發射禮炮向佢致敬!

完事再沖澡抹身完成2Q半之旅爽爽快快落樓去!

今晚去左官記食飯,飽暖思淫欲,上左落槍洗樓,依舊舊老G多,唐易扭最尾左巷尾房,有細粒後生四眼替工收五魚但唔靚。

上衫褲老g多冇乜特別,但後梯上旁左苞有三件泰,開四魚有兩件有上牌但唔靚。

再行腸蠢旁易樓中巷都有三件泰,一件有上牌,開口細粒唔靚開四魚!睇黎要食靚泰要出去魚旦同發記先得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆