上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  874.9k

引用:
原帖由 hk210121 於 2023-3-22 02:13 發表 查看引用來源

兩日都唔見 可能走左
官記全老妖,財仔有六件,甘Q四件
系紅v山頂見有件肥野輕中啱晒你口味!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-24 19:16 發表 查看引用來源

早兩日山頂小巴位有件高瘦底中,化勁妝馬蹓屎忽,以前食過唔催鐘幾好屌,但今次返黎丑咗好多,見到掉頭走!!!
官記今晚十幾妖,紅v山頂有3件中可食

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-25 22:29 發表 查看引用來源

去7仔買個0.01攞個出黎俾佢睇吓佢就信你㗎啦 !!!
囡囡唔想做你羅乜出黎都無用囉!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-3-25 23:37 發表 查看引用來源
你又係樣衰嘅 好似唔似似差佬
而家啲囡囡身驕肉貴左架啦, 會揀客黎做~~ 除非佢係肥熟丑女啦!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-26 16:33 發表 查看引用來源

而家啲囡囡身驕肉貴左架啦, 會揀客黎做~~ 除非佢係肥熟丑女啦!
官記而家衰鵝一帶得5,6件肥丑中,冇乜女出沒。

頭先經甘Q見有4件中,得一件瘦底輕中紥辮可食,但轉頭唔見人,可惜!

今日茶市去左老官食茶餐, 食完行下甘Q遇到上次果個後生靚版覓雪姐又過來了, 起初唔認得佢, 佢微我先知, 跟住撩九我同佢上樓happy, 上左去前後有熱水沖涼, 想車佢唔得, 奶蓮又話要加錢, 唔能係呀, 差咁遠, 連吹都無又話要加錢, 最後上床比佢捽硬賓周, 就插入男上狂渣白滑真大波狂屌出野!真係食埋呢次就算!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-4-2 22:03 發表 查看引用來源
覓雪高唔高架 有冇撈味
唔高, 米六多啲有肉地, 無撈味仲幾姣下, 你去甘Q淫安果頭撞下佢啦!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-2 23:29 發表 查看引用來源

唔高, 米六多啲有肉地, 無撈味仲幾姣下, 你去甘Q淫安果頭撞下佢啦!
老官今晚見衰鵝腸蠢七老妖,紅v山頂三妖一輕中可食,轉頭有熟客來上樓去! 甘Q見五件肥丑老妖嚇九死人!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-7 20:03 發表 查看引用來源

老官今晚見衰鵝腸蠢七老妖,紅v山頂三妖一輕中可食,轉頭有熟客來上樓去! 甘Q見五件肥丑老妖嚇九死人!
咸記頭先剛巡過,褲wa附近有酒醉佬搞事,乜囡都冇。登x士有十幾件大媽冇件得,咸上交界有件細粒輕中唔錯,但好快唔見人!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-9 22:51 發表 查看引用來源

咸記頭先剛巡過,褲wa附近有酒醉佬搞事,乜囡都冇。登x士有十幾件大媽冇件得,咸上交界有件細粒輕中唔錯,但好快唔見人!
今晚泉記駝背冇乜女,得三件兩老妖一細粒中唔令,唔落冇損失!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆