上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  874.1k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-16 12:12 發表 查看引用來源
0波 x 妙佳 地盤位置 有件高挑長腿馬尾 短褲波襪後生囡囡好笑容,可食度高,快D去食好野 !!!
泉記見有七,八件肥大媽遊走,系碌v站對面見一件細粒令輕中大波有肉地幾正,可惜走得太快唔見左人!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-18 02:00 發表 查看引用來源

辛苦晒,做福人群
所以而家有靚d既都唔敢試! dm多!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-26 08:41 發表 查看引用來源
窩記食件瘦底微波靚腳輕中160高,完全無撈味,話我條野長頂到上肚臍,想食鮑唔俾,叫佢食腸又唔想,下次一於用錢打動佢含L !!!
老官食到件三張幾高佻令輕中,新做服務好好,仲有環吹,69奶西,咩招式都得,淨系冇車牌,收三魚性價比高!一定會返食!

引用:
原帖由 紅魔司令 於 2023-4-27 22:00 發表 查看引用來源
咁正,恭喜食到好嘢,請問邊個位置?
衰鵝紅V果頭游走, 呢個位食過好多好野!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-26 08:41 發表 查看引用來源
窩記食件瘦底微波靚腳輕中160高,完全無撈味,話我條野長頂到上肚臍,想食鮑唔俾,叫佢食腸又唔想,下次一於用錢打動佢含L !!!
今晚居然系老妙PO位遇到件東北令輕中玩左雙鐘~~
有侍浴,環吹吹左好耐,吹功一流,有69互動奶西奶左好耐,好多水真反應,好有gf feel,好玩又抵玩到震!
埋單四魚~

今晚老妙揾唔到師兄推介好服務條女,去左工傷食左件後生好服務泰幼,有肉地好屌全程大車脷曡脷車住黎屌,吹功好掂,男上,女上,狗仔式啪啪啪,最後大車車住黎屌爆佢出米青!

呢條女上次系老妙時遇到個四眼後生師兄推介,上次去時反左牌,估唔到今次比我食到,埋單四魚。

頭先去老官衰鵝巡冇景,上左落娼洗樓,上到義扭後樓梯上左二巷尾房,有件高佻短髮令輕中,開四魚即入,入閘自己冲涼,冲完抱實先奶蓮,再小車碌野勁硬,上0.01套入窿好窄,狂渣真大波狂屌爆佢出米青!服務一般,勝在波大同有白滑長腿啱我口味。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-5-5 22:20 發表 查看引用來源

當年北上KTV,帶囡過夜,兩條肉虫五分酒醉,第一Q仲識帶袋,訓到本夜個Q 同摩寧 Q 都有真軍過,當然佢臨走俾家用就係要俾多些少 !!! 當年仲係後生,行出黎個款溝到囡有餘,mark親D囡都當男友咁服侍!!! ...
想當年, 老官食過唔少好野, 覺得正既都會抄牌, 等佢返深圳就撩佢出黎玩, 有一件湘妹子美容師, 一上就搵佢出黎食湘菜, 跟住去爆房過夜, 打真軍外射69奶西環吹乜都有, 連屌3Q玩通宵都係比1千家用佢, 勁抵玩.....

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-5-5 22:20 發表 查看引用來源

當年北上KTV,帶囡過夜,兩條肉虫五分酒醉,第一Q仲識帶袋,訓到本夜個Q 同摩寧 Q 都有真軍過,當然佢臨走俾家用就係要俾多些少 !!! 當年仲係後生,行出黎個款溝到囡有餘,mark親D囡都當男友咁服侍!!! ...
今晚巡老妙食左件性價比高嘅輕中女,三魚有前後冲涼,有環吹可奶蓮,吹左有5分鐘硬左上套男上,再男上狂渣波狂屌爆佢出米青!仲有波推,奶蓮,待浴,超值👍👍

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-5-7 00:42 發表 查看引用來源

今晚巡老妙食左件性價比高嘅輕中女,三魚有前後冲涼,有環吹可奶蓮,吹左有5分鐘硬左上套男上,再男上狂渣波狂屌爆佢出米青!仲有波推,奶蓮,待浴,超值👍👍 ...
食完覺得肚餓去麥記食巨無霸餐,飽溫思淫欲,去左咸記巡一下,去到申記尾見到件東北高佻令輕中,見皮膚白滑波又大身型令,開價兩魚忍唔住又上!

上樓入房有侍浴,冲好上床我先狂奶蓮,再沿住錫肚池,慢慢奶白滑長腿,再69奶西佢吹奏,奶到佢淫聲四出話好c服,奶夠就上套男上狂渣波狂屌,再坐蓮邊奶蓮邊屌,最終男上小車車住黎屌爆佢出米青!嘩!呢件東北令少婦認真冇得頂!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆