上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  874.3k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 14:35 發表 查看引用來源
土記鞋店樓上G, A房後生靚高挑,五條魚直得一試 !!!
鞋店近邊頭?系咪馬頭喂麥記行落去?而家即落土記試下菜!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 14:35 發表 查看引用來源
去左橋底聾承死濕泣,唐義扭A泣有件細粒白滑北記,開四魚半包吹,環吹加一魚,睇多幾件先再決定食邊件!

引用:
聾承橋底有幾件北同泰都ok,呢度人少洗樓c服,北開4魚半至5魚,泰開4魚平過尖銅一仔!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 20:20 發表 查看引用來源

係近辛樓街行落黎對面著館過D鞋店上樓!!!!
收到!而家即去昅昅!thx!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 20:20 發表 查看引用來源

係近辛樓街行落黎對面著館過D鞋店上樓!!!!
頭先剛好系腸0附近,去左細腸唐衫扭左巷中房,見到件廣西靚幻健康膚色靚S身型,開4魚8,環吹加1魚即入。

有前後侍浴服務態度好,可奶蓮冇車牌,女先細心慢慢奶蓮再落力環吹,跟住女上騎住屌我狂奶蓮,再坐蓮然後男上狂渣彈手大波狂屌出米青! 真系“塞翁失馬”!
(專登黎揾YY兄推介條女但揾唔到)

引用:

係近辛樓街行落黎對面雀館過D鞋店上樓!!!!
終於揾到了,系戴耐雀館旁唐樓,上到去a,b房稍候,入面兩間有上牌,一件細粒北ok開5魚,另一件矮肥扒開四魚。

引用:
去左麥記屙屎,屙完再去昅下a房,終上牌了,細粒瘦樣一般冇入,馬上閃人去第二度巡!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-6 00:26 發表 查看引用來源

冇理由細粒喎,可能開錯門 ~
肯定系a房,可惜高佻後生妹已走了,換左件細粒妹,七泣先系甘成日轉!冇計!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-10 08:28 發表 查看引用來源

依件改造人企咗成半年啦,偷錢黨唔會玩今耐啦,不過唔慌好玩係肯定嘅 ~ 正嘅囡都唔會成日齋企冇生意 !!!
呢個位系奪命催鐘G黑點,開三魚套吹,五魚環吹,冇沖涼上房捽J軟都照上套,要你男上盡快出野,輪街症mode,唔試好過!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-13 00:44 發表 查看引用來源

總之夜晚從未見過佢開,你自己早D去睇睇 !!!
肥婆蘭果檔系開大約朝八至晚五。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆