上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  874.1k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-13 18:23 發表 查看引用來源
今日行咗二萬六千幾步又掃街又掃樓都搵唔到件啱口未嘅,唯獨是妙記大排檔過少少機鋪有兩件幼幼幾唔錯,不過三魚半唔抵食!!!
假人有個藍衫長牛高妹都幾靚,試左,3魚有奶蓮捽硬周男上入狂屌出野,可小車態度服務好唔催鐘。

[quote]原帖由 hongkonger97 於 2024-1-14 00:44 發表 查看引用來源

假人(肥仔位)有個藍衫長牛高妹都幾靚,試左,3魚有奶蓮捽硬周男上入狂屌出野,可小車態度服務好唔催鐘。 氣質少婦樣啱哂我口味!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-14 16:56 發表 查看引用來源

我中意四眼幼幼夠晒幼,另外黑短裙白滑長腿幼夠晒淫
幻幻冇招呼,比較少食,中意食輕中多!

琴晚去老冠食左件靚湘輕中,3魚包膠吹,服務幾好慢慢做唔催鐘,白衫黑裙米六高黑長髮,我覺得成個場最靚!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-21 13:57 發表 查看引用來源
duck魚門口轉角藍牛黑衫 okay 白滑好樣好身材可食用,不過佢抽住煙費事埋去 !!!
甘早就九痕?食煙都照屌嘛!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-21 15:16 發表 查看引用來源

哩個未必啱你食,D中囡有D韻味留返俾我!!!
到左得魚唔見有咩好野!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-21 16:48 發表 查看引用來源
土記鞋舖樓上一仔 A 剛到靚囡69環B細車正野地方干淨好服務5~6條紅衫魚 !!!
剛去左你講呢度洗樓,A房冇上牌(A字都冇埋),另有上牌兩件開5魚麻麻地!唔落冇損失!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-27 22:17 發表 查看引用來源
今日咸妙冇個掂,非常悶,冇好野食,開始春運到,遠果D走得七七八八!!!
去左細腸0唐衫扭左巷尾房食左件細粒S身型大波重慶幻幻,收5魚套吹有奶推服務好窿窄好好屌!

老冠落娼唐肆扭最右巷尾房,食左件廿歲後生泰幻,高佻大波S身型堅女,開4魚大車環吹69服務好好,滿意嘅開年Q!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-2-16 15:19 發表 查看引用來源
咸記新天地街聽囡囡講上樓有得賭,呢D檔口擺明開黎呃囡囡錢,真係無陰功 !!!
系,咸街轉入第一梯口,成日好多人出出入入上樓搏返幾舖,好多囡囡皮肉錢好快輸清光!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-2-21 21:36 發表 查看引用來源
係咸記每次屌完一件落樓就會見到另一件更加正,但係又耗盡咗精力 起唔番 !!!
kt 淫按食左件細粒白滑巨乳靚少婦,3魚包環吹好吹功吹到唧唧聲,吹左好耐再上套男上狂渣巨乳狂屌射米青!寒夜中爽爆嘅1Q!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆