上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  874.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-2-28 01:10 發表 查看引用來源

唔知乜解究老觀現在朝早同夜晚都冇晒囡囡,唔通下晝先走番晒出黎??
問過巨乳少婦,佢話第二朝6點起身做伯伯晨運更,夠皮返去休息下,下晝茶市先出做到8pm左右收檔!
你完美地錯過左佢地嘅營業時段!

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2024-2-28 18:24 發表 查看引用來源

通常咩位遊走?
淫安,甘Q wah廈

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-2-28 22:35 發表 查看引用來源
老荃成個G area 得唔夠10條囡,有熟有中,全部唔L掂,見有C兄係度等G,丑都照食,陰莖陰莖!!!
熄燈照插為求一洩?!😂

引用:
原帖由 samb2626 於 2024-2-27 22:04 發表 查看引用來源
wa!爽到爆呀!呢期好似多番啲女
左邊都有返d,右邊依然死寂!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-3-1 13:20 發表 查看引用來源

前晚先環卜左咸記中高妹,四魚比我環卜,佢話見我乾淨斯文先肯,其他人未試過的。
你得,其他人個個都環卜得,齊齊做老契。
有d老伯伯2魚都環卜得……

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-2 14:47 發表 查看引用來源
土記 Long zero 街,5魚泰,大寶樓上新鮮後生靚泰,識Eng 自稱馬拉,樣唔錯身材好有腰有奶有靚腳,環B 69 服務一流,比老妙果D高質得多,享用期只有7日,想食要快!!! ...
咸記而家好旺!有大批北及陀,好多都可食!大家快去!

咸記食左個超好服務細粒大波輕中,2魚+1魚環吹,吹功好吹左好耐,可奶蓮可小車又唔催鐘

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-2 14:47 發表 查看引用來源
土記 Long zero 街,5魚泰,大寶樓上新鮮後生靚泰,識Eng 自稱馬拉,樣唔錯身材好有腰有奶有靚腳,環B 69 服務一流,比老妙果D高質得多,享用期只有7日,想食要快!!! ...
剛去左,只得4魚細粒後生泰,冇你果件,可能走左!
食左右頭巷左房小肥黑後生泰,4魚好招呼,有環吹奶蓮,69,可奶西可小車!多謝YY兄推介!注意限時20分鐘!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-3 18:00 發表 查看引用來源

有冇去錯地方,洛珊道個邊大寶樓上,個層得兩間房,一件北一靚外勞,你可能去咗上香道個邊喎 ~
冇去過,系大寶樓上,唐義扭左一北見左,右果間長期反牌,系咪呢間?我頭先食系唐衫扭件4魚泰。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-3 18:00 發表 查看引用來源

有冇去錯地方,洛珊道個邊大寶樓上,個層得兩間房,一件北一靚外勞,你可能去咗上香道個邊喎 ~
剛睇左,兩件都系細粒小肥4魚泰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆