上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  874.3k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-3 18:00 發表 查看引用來源

有冇去錯地方,洛珊道個邊大寶樓上,個層得兩間房,一件北一靚外勞,你可能去咗上香道個邊喎 ~
可能轉左去做HG,可惜!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-4 20:50 發表 查看引用來源

係咪自稱馬拉妹? 背脊有少少紋身,呢件一流,可以番卓!!! 你搵TG group 都起碼1100蚊先食到呢D質素!!!
剛上去睇過,唐三樓右巷兩泰中開5魚,四樓右邊兩間房都反牌,仲有人梯間等!旺成咁?!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-4 20:50 發表 查看引用來源

係咪自稱馬拉妹? 背脊有少少紋身,呢件一流,可以番卓!!! 你搵TG group 都起碼1100蚊先食到呢D質素!!!
塞翁失馬,食唔到1100蚊泰希雯,去左老妙巡下,
系牌頭食左個高佻S身型白滑大真波輕中,今日剛到,收3魚好服務唔催鐘,可錫臉奶蓮,+1魚環吹吹左好耐,可轉體位(男上,坐蓮,狗仔,騎馬)吹功好掂!好滿意嘅1Q!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-3-15 21:52 發表 查看引用來源

卜了 褲華對面 新來25四川女短黑裙白鞋好多人上,加一魚環吹,無催鐘。
剛見到,而家著米衫黑裙,好忙梗!可能約左熟客,想埋身都難!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-16 12:53 發表 查看引用來源

對面即係 7仔對面??玩具舖??
我又見唔倒喎,反而走咗去扑喎記靚腳中!!!
系咪兩宋范對面?克褸克長褲果個!靚又有貴氣!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-19 00:04 發表 查看引用來源

教會幅牆停車位位置
你之前講土記件model靚泰返來了,系大腸0 郭扭對正入口間房,著紅色厘士好誘人!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-19 00:04 發表 查看引用來源

教會幅牆停車位位置
系細腸0唐衫扭右巷頭房,食左個超好服務後生大波S身型泰,好多紋身可大車69互動奶西佢環吹,勁有gffeel, 4魚埋單性價比超高!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-22 19:49 發表 查看引用來源
窩街角位有幾件後生瘦底正野,真係要試試!!!
剛經過只見一件瘦底輕中算令,其餘4件大媽唔多掂!
正野上晒樓?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-27 22:00 發表 查看引用來源

算唔錯架啦呢D輕中質素車模身型!!!
土記憶瘋有件小肥黑框c9,路經對我笑仁仁!

[quote]原帖由 YuanYuan 於 2024-3-27 22:00 發表 查看引用來源

去土記細腸食左個大波大蘿後生靚泰幻,4魚可大車69奶西奶蓮,囡環吹吹到唧唧聲,爽爆!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆