上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  879.0k

而家土記億瘋附近見一細粒皮膚白滑輕中企銀行門口,有性趣可以過去昅昅!

剛去土記腸0洗樓,衫吾仔有六件輕/熟中質素麻麻,開四魚包環吹,有d仲有dl同後花園,再行落d有件後生高佻輕中樣ok開四魚半。

去左狗x承道死旭號上易扭有件北嫂收四魚,有件泰中收三魚;衫扭只得件陀北輕中收四魚樣一般。

剛系億瘋客棧樓下,見有個麻甩佬同印傭嬸一齊落樓,睇落似爆完房,呢d印印系交友apps撩客,開價六至七魚,環吹+屌中出任玩兩粒鐘!性價比好高!可惜印印個樣麻麻地!

今日去左土記掃樓冇收穫,剛好走時有巴士去jd,落車即去腹落洗樓!今日禮拜好少房開,洗高層時有間房寫住“替工美容師”,開門系個高質細粒靚陀地,著住克deep v皮裙,人仔細細波仔大大!一雙巨乳彈晒出黎好吸引!

問價特+hj四魚,全套六魚(特+兩魚),見到甘正急不及待開大算!冲好房抹乾上床,囡先奶蓮再上套吹奏,跟住騎上黎狂搖我狂渣巨乳,再坐蓮邊狂奶蓮邊屌,然後狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣巨乳狂屌爆佢出米青!爽到不得了!甘正既美容妹必keep住返食!

今晚試左老妙li姐檔一個似少女版廖碧儀既高妹,目測二十左右昅手波皮膚白滑,開三魚包膠吹,環吹加一魚,服務ok吹功唔錯都吹左有4,5分鐘,冇冲涼有濕巾抹jer。呢水有5件幼質素幾好!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2020-10-27 22:49 發表 查看引用來源
今日落過去 冇乜料到 系米li姐早收?
係,聽過囡囡佢地而家早開早收, 幾點開我就唔知, 但有次夜晚九點幾十點路經見已收工了!

引用:
原帖由 yuenlongguy 於 2020-10-28 13:02 發表 查看引用來源
YL 無新血好耐
別墅樓梯成年都係果幾個
有1個後生D, 低無乜波, 樣 ok 啦
另外有2個就年紀大D , 估計有40出頭
但大波 ( 一個真, 一個中超 )

$250 , 要帶罩做

講真, 好想做先唔會去
一來無新鮮感
二來質素普通D ...
YL企已瓜柴不值一巡,d人去晒利記洗樓揾食多!

引用:
原帖由 yuenlongguy 於 2020-10-29 14:43 發表 查看引用來源

其實大媽都有唔同 level
如果好似耕田果D
貼錢都唔食

如果有張文慈咁上下質素
我相信大把人排隊
當然!如果keep得好既,照食可也!
可惜甘既質素只有疫情前先有!而家真系冇啖好食!

今日路經大埔壞人里三角公園果頭,有三件熟中開兩魚淨屌,但質素麻麻,企企真系要等全通關後,先有希望有好野食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆