上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  879.0k

跟住去左淋穿綠v站對面洗樓,唐易樓兩熟中麻麻開四魚包環吹,衫樓一輕中幾令開四魚半淨屌,膠吹吹加五草,死樓兩輕中質一般開四魚包環吹,有件門口寫“中出學生妹”好吸引但反左牌!

引用:
原帖由 yuenlongguy 於 2020-10-30 12:37 發表 查看引用來源

都可以咁講
所以我唔會用年齡做主要考慮

都係睇下外型得唔得

最緊要係
拎住果三四舊水
唔通俾蔡C貝你屌咩
平平地食件樣ok輕中女已夠!
要食又令又後生既要幾k野又何必呢!

引用:
原帖由 yanking200x 於 2020-10-30 19:51 發表 查看引用來源
幾K野 分分鐘遇到臭西
無法子,而家全封關無晒七日鮮北北後生女,
港女陀北ptgf 比客日屌夜屌個西唔臭都幾難!
之前tg睇過而家開價要 2.5K 1Q, 4.8K 2Q!

魚旦有個有大波輕中老相好之前成日幫襯,後來怕沉船少左去啦!佢話下個月返老家了!心思思好想會一會佢!好矛盾……

今日放假茶市去左kp洗樓,巡久扭左全反,右未開,發思房熄燈冇晒貼紙可能冇做了,碌c粗口陀長反牌可能約晒熟客。

洗到易扭右巷狗房,有個細粒S身型令輕中,樣似丐世寶,開六魚包膠吹即入,有前後侍浴,洗好上床奶蓮再上套吹奏吹功幾掂,跟住囡騎馬,坐蓮,狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣昅手真波狂屌出野!佢剛替工第二日下面緊窄好爽必返食!

跟住去食清湯腩加飲罐紅牛,休息夠再洗多次樓,上牌既女依然少兼冇乜啱食。洗到一樓右尾房,有個米八高佻令輕中model,樣似姚落怡開六魚包吹,幾吸引我呢個長腿迷!

入房過程同之前差不多,但最終我系邊奶白滑長腿邊渣昅手波屌出野!佢服侍更細心好抵讚!食飽飽爽爆落樓去!完成周未大滿足孖Q之旅!

引用:
原帖由 manchan60 於 2020-10-31 17:06 發表 查看引用來源

第二Q睇落幾滿意了.
系架!因為有我最愛既“白滑長腿”!堅正!

引用:
原帖由 manchan60 於 2020-10-31 17:38 發表 查看引用來源

同道, 同道
難得遇到知音人!

引用:
原帖由 manchan60 於 2020-10-31 17:40 發表 查看引用來源
提議師兄開個"白滑長腿"討論區,
肯定多會員簽到.  
哈哈哈哈!呢度有冇甘多長腿迷呢?!

引用:
原帖由 manchan60 於 2020-10-31 17:57 發表 查看引用來源

肯定多.

起個"長腿"區,
方便大家按圖索囡.
師兄你搞吧!
呢度伸手黨多!冇乜人分享搞到我都冇乜心分享!

引用:
原帖由 eg9523 於 2020-10-31 18:02 發表 查看引用來源

可惜唔係每次遇上長腿嘛.
自己屬偏高,
每次入閘遇上5呎多吋半, 已冇乜胃口.
我成日洗樓都見到,最中意米七或以上,S身型有昅手真波就更加啱食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆