一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
10  875.6k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-31 17:02 發表 查看引用來源
今日放假茶市去左kp洗樓,巡久扭左全反,右未開,發思房熄燈冇晒貼紙可能冇做了,碌c粗口陀長反牌可能約晒熟客。

洗到易扭右巷狗房,有個細粒S身型令輕中,樣似丐世寶,開六魚包膠吹即入,有前後侍浴,洗好上床奶蓮再上套吹奏吹功幾掂 ...

第二Q睇落幾滿意了.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-31 17:27 發表 查看引用來源

系架!因為有我最愛既“白滑長腿”!堅正!
同道, 同道

提議師兄開個"白滑長腿"討論區,
肯定多會員簽到.  

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-31 17:42 發表 查看引用來源

哈哈哈哈!呢度有冇甘多長腿迷呢?!
肯定多.

起個"長腿"區,
方便大家按圖索囡.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-1 17:53 發表 查看引用來源

之前真系見到個著住大陸空姐制服開門既輕中,但質素一般冇食到,要食真cx空姐好貴,tg有要成5-6k 1Q,我覺得唔值!
講起TG既真係唔啱我輩中坑,

價錢又嚇人, 或者見仁見智.

貴一兩魚唔緊要,但質素真係要好至得.

鴨記已是中上價錢了.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-22 21:34 發表 查看引用來源
今日約左女去食lunch再睇戲,睇戲時想摸下條女即縮,好冇癮!睇完去左JD福樂洗樓,系中層左右頭房,寫系後生替工,見到件目測三張左右靚樣靚身型川妹子,開四魚包出火,ok入房先自己冲好涼。

上床囡按摩按左四個字,跟住叫我升級到加 ...
JD 好似貴左D.
千萬唔去儉德, 仲貴, 中過伏.

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-6 17:26 發表 查看引用來源

獨陽不生,孤陰不長,古人又那會估到,現今隔咗層膠笠,已大大降低晒調和作用呢!
嘻嘻,除左膠笠位置,大部分有肌膚親親.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-1-23 01:47 發表 查看引用來源
今晚路經老尖,即本上去昅下,好少囡有上牌,見到友台ching講死零漆巷,行到尾房禁鐘,有個著三點式細粒令身型abc開門,樣幾淫態度幾好,開六魚包膠吹即入。
入房自己冲涼,冲好出來女好細心慢慢奶蓮,再上套環吹吹功好正,吹到好硬佢騎 ...
聽師兄講時都硬鳩埋

前往最後回覆