上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  882.4k

回覆 1200# 三刀金主 的帖子

五魚玩JJ? 唔係卦 買隻膠gap 返屋企屌好過 啦 ~ ~

有冇人夜晚經過妙佳193號樓梯,赫見一件後生高挑長腿帶帽的囡囡叫人入去上樓,唔知乜料,睇唔倒條囡係泰定北,驟眼睇條囡唔錯,有冇勇士上過!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-1-19 09:41 發表 查看引用來源
有冇人夜晚經過妙佳193號樓梯,赫見一件後生高挑長腿帶帽的囡囡叫人入去上樓,唔知乜料,睇唔倒條囡係泰定北,驟眼睇條囡唔錯,有冇勇士上過!!!
泰檔睇場黎架

回覆 1203# hongkonger97 的帖子

係咩?似後生囡囡黎喎 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-1-19 18:55 發表 查看引用來源
係咩?似後生囡囡黎喎 !!!
後生應該係做係落黎抖下。我依家係到見到個白衫阿嬸坐係樓梯口應該先係女雞頭。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-1-19 19:38 發表 查看引用來源

後生應該係做係落黎抖下。我依家係到見到個白衫阿嬸坐係樓梯口應該先係女雞頭。
你上次係幾點見到後生女

附件

回覆 1206# 三刀金主 的帖子

都起碼10點。
肯定唔係呢個姐姐,可能記錯咗係再過一條樓梯。個條高挑妹沒坐係門口,全程企係裡面,時不時申個頭出黎裝吓,仲識得招手叫人埋黎 ~

回覆 1206# 三刀金主 的帖子

個條女雖然著得密實,但後生同身型高挑又時髦,見佢咁主動撩人,驚佢係有jer jer 個D 咋 ~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-1-20 09:42 發表 查看引用來源
個條女雖然著得密實,但後生同身型高挑又時髦,見佢咁主動撩人,驚佢係有jer jer 個D 咋 ~
下次學我偷影放上黎睇下嘛。琴晚八點等到九點去食野走人了。

回覆 1209# 三刀金主 的帖子

好消息係俾我咁啱撞返佢跟住食埋。壞消息係佢已經準備聽日返大陸過年,仲話唔會再黎,因為香港乜都貴,計落冇so頂唔住,仲要得七日 .....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆