上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  882.4k

Li 姐兩個樓梯都加入咗唔少新囡,尤其是少囡企個邊有件超長腿少女春麗,非常正!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-12 16:30 發表 查看引用來源
Li 姐兩個樓梯都加入咗唔少新囡,尤其是少囡企個邊有件超長腿少女春麗,非常正!!!
今晚見好人查光頭佬聖燈店旁梯口三條女,老妙即時變到好冷清!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-13 20:09 發表 查看引用來源

今晚見好人查光頭佬聖燈店房三條女,老妙即時變到好冷清!
系jd 裕wk貨旁有兩件輕中企,有件細粒著白長靴可食,問價兩魚上樓入房問我要不要先按摩,問我去唔去冲涼,又偷偷按手機,驚到我即走人出去,見有大陸佬開閘入去,我飛奔落樓脫險!希望各位要小心!

回覆 1253# hongkonger97 的帖子

上邊棟樓呀?企國課位有點古怪,癡撚線仲要收兩魚,肯定有景轟!!! 係咪上壞糕大厦?桑拿大厦?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-13 20:31 發表 查看引用來源
上邊棟樓呀?企國課位有點古怪,癡撚線仲要收兩魚,肯定有景轟!!! 係咪上壞糕大厦?桑拿大厦?
上對面華瘋大廈賓館,以前未見過,第一次見有!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-13 21:36 發表 查看引用來源

上對面華瘋大廈賓館,以前未見過,第一次見有!
今晚最終去左咸記申街食左件細粒福建令輕中,開兩魚膠吹加五草,服務一般仲有d催鐘,啱食相頭身型一族!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-13 20:12 發表 查看引用來源

系jd 裕wk貨旁有兩件輕中企,有件細粒著白長靴可食,問價兩魚上樓入房問我要不要先按摩,問我去唔去冲涼,又偷偷按手機,驚到我即走人出去,見有大陸佬開閘入去,我飛奔落樓脫險!希望各位要小心! ...
我想試過,唔使理佢,狂揸完跟住大佢,你地係咪想偷錢?跟住走人!

回覆 1253# hongkonger97 的帖子

玩野就即場中出條女 😄

引用:
原帖由 newbc 於 2023-2-14 11:23 發表 查看引用來源
我想試過,唔使理佢,狂揸完跟住大佢,你地係咪想偷錢?跟住走人!
咁我今晚會一會佢。企裕x國貨條街咪好多人行。

好耐以前裕華都有女…..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆