上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  882.6k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-11-5 19:42 發表 查看引用來源

聾承橋底有幾件北同泰都ok,呢度人少洗樓c服,北開4魚半至5魚,泰開4魚平過尖銅一仔!
係近辛樓街行落黎對面雀館過D鞋店上樓!!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 20:20 發表 查看引用來源

係近辛樓街行落黎對面著館過D鞋店上樓!!!!
收到!而家即去昅昅!thx!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 20:20 發表 查看引用來源

係近辛樓街行落黎對面著館過D鞋店上樓!!!!
頭先剛好系腸0附近,去左細腸唐衫扭左巷中房,見到件廣西靚幻健康膚色靚S身型,開4魚8,環吹加1魚即入。

有前後侍浴服務態度好,可奶蓮冇車牌,女先細心慢慢奶蓮再落力環吹,跟住女上騎住屌我狂奶蓮,再坐蓮然後男上狂渣彈手大波狂屌出米青! 真系“塞翁失馬”!
(專登黎揾YY兄推介條女但揾唔到)

引用:

係近辛樓街行落黎對面雀館過D鞋店上樓!!!!
終於揾到了,系戴耐雀館旁唐樓,上到去a,b房稍候,入面兩間有上牌,一件細粒北ok開5魚,另一件矮肥扒開四魚。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 14:35 發表 查看引用來源
土記鞋店樓上G, A房後生靚高挑,五條魚直得一試 !!!
去左麥記屙屎,屙完再去昅下a房,終上牌了,細粒瘦樣一般冇入,馬上閃人去第二度巡!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-11-5 22:03 發表 查看引用來源

去左麥記屙屎,屙完再去昅下a房,終上牌了,細粒瘦樣一般冇入,馬上閃人去第二度巡!
冇理由細粒喎,可能開錯門 ~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-6 00:26 發表 查看引用來源

冇理由細粒喎,可能開錯門 ~
肯定系a房,可惜高佻後生妹已走了,換左件細粒妹,七泣先系甘成日轉!冇計!

老官長春電話亭有北佬,小心有跟尾

引用:
原帖由 tony214214 於 2023-11-7 13:24 發表 查看引用來源
老官長春電話亭有北佬,小心有跟尾
油麻地砵街馬會對面公園仔都有北仔守後,囡囡可以正常做G 同時遇到穿金帶銀帶名錶嘅老細亦會做世界做文雀納野即走過關返歸!!!G蟲千萬要小心!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 14:32 發表 查看引用來源

上個月頭見過東安街雞,仲要幾靚囡後生三十頭,我初頭驚佢係猜婆放蛇,監察咗佢兩個客,鬼鬼鼠鼠走入條好黑嘅巷仔入面,做咗三四個客就直奔上海街消失於黑夜中,仲以為見鬼,後尾我諗佢其實係咪賣緊D違禁品??唔知,最終佢好快消失咗食 ...
上月我都有印象見過一件不錯的,想去馬,見佢帶客入黑後巷,唔方好野。新街企得嗰邊是問題雞機會都幾大。 正路雞一般企番近紙扎店對面街。不過妖既居多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆