上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  882.5k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-30 09:41 發表 查看引用來源

最近老冠静過鬼,連D老西都唔見埋。
老咸食咗件靚腳長腿中企穿爺同邊爐附近兩魚黎講算近期食過最靚,然後再落妙記大排檔永安附近食細細粒矮輕中,細粒個西果然係細D,再加埋0.01真係插兩野就有想出嘅感覺,仲要好笑容好服侍,2 ...
咸記近排路過見d女真系冇件食得落!

永安排檔附近有兩魚甘平?而家老妙都至少3魚起跳!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-12-1 16:53 發表 查看引用來源

咸記近排路過見d女真系冇件食得落!

永安排檔附近有兩魚甘平?而家老妙都至少3魚起跳!
根本兩魚已經極限。乜服務都無

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-12-1 16:41 發表 查看引用來源

形容下長腿中著咩衫
長髮靚中纖瘦身型穿淺色長牛,吹要加$ !!!

[quote]原帖由 YuanYuan 於 2023-12-2 13:41 發表 查看引用來源

長髮靚中纖瘦身型穿淺色長牛,吹要加$ !!! [/quote
我揀左咸記企馬會對面7仔,戴口罩短牛女。環吹加一魚。無玩到。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-12-2 16:45 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 YuanYuan 於 2023-12-2 13:41 發表 查看引用來源

長髮靚中纖瘦身型穿淺色長牛,吹要加$ !!! [/quote
我揀左咸記企馬會對面7仔,戴口罩短牛女。環吹加一魚。無玩到 ...
廟記岱民有個牛仔褲輕中幾好西窄皮膚好吸手波

G網見有件就黎做mama嘅酒店G幾正幾過癮呀咪諗住試下,咁特別價錢高唔係問題最緊要過癮吖嘛。問咗價原來係3~4星酒店, 老實講價錢唔係問題,但酒店保安嚴謹,周圍影住晒好唔安心,仲有萬一玩得激烈條囡出事起上黎真係上梗頭條,諗過咪制,打退棠鼓!!!
佢地絕對唔應該揀正式酒店,應該搵 up dup 賓館開工咪算囉,想玩另類野嘅師兄自然肯俾科多D水 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-12-3 14:52 發表 查看引用來源
G網見到酒店G有件做未来mama嘅幾過癮呀諗住試下,喂咁特別價錢唔係問題最緊要過癮。問咗原來係3~4星酒店, 老實講價錢唔係問題,但酒店保安嚴謹,周圍影住晒好唔安心,仲有萬一玩得激烈條囡出事起上黎真係上梗頭條,諗過咪制,打退 ...
如果有師兄玩過不防分享下喂 !!!

咸記棺材舖有件細粒幼唔錯,個樣幾 innocent, 剛剛俾阿叔上咗,可以食用 !!!

新天地街有件高挑白滑長腿靚輕中黑尼屎花裙,而家成街麻甩佬排緊隊要上 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-12-4 21:59 發表 查看引用來源
新天地街有件高挑白滑長腿靚輕中黑尼屎花裙,而家成街麻甩佬排緊隊要上 !!!
有無撈味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆