上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  878.5k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:23 發表 查看引用來源
咸記 Boot街 西餅賓館又開番,勁多囡企咸街教堂角位,齊齊落去夜賓紛!!!
卜左村爺自稱92年人妻妹肚有疤生過,著熱褲白長褲。好多人上,因個樣似27,8。其他女著長褲無野睇。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 20:50 發表 查看引用來源
碧記機鋪地鐵口有2件長腿靚腳輕中,一件白C, 一件黑C  任揀式除專便,兩件都可食用 !!!
機鋪門口仲有件五呎7全黑衣褲走肥樣好有時代感輕中,呢件靚,必食之選 !!!

德魚老人有件間條細粒靚中可以食用!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:33 發表 查看引用來源

機鋪門口仲有件五呎7全黑衣褲走肥樣好有時代感輕中,呢件靚,必食之選 !!!
呢件我都見到全黑長褲,都睇唔到有無靚腳白唔白,根本趕客無乜人玩,得個高字樣好cool

平記黎咗兩件新中,一件細粒一件高挑,睇唔錯都可以食用!!!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-3-8 21:43 發表 查看引用來源

呢件我都見到全黑長褲,都睇唔到有無靚腳白唔白,根本趕客無乜人玩,得個高字樣好cool
係 冇咩表情 所以我都冇上🤣

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:33 發表 查看引用來源

尋日去試左,著綠色裙,企村爺爺度,佢驚我係好人之餘我都驚佢放蛇,唔會有眼神接觸,要經過佢身邊幾次先大家確認身分
長髮樣好,睇落唔過30歲,少少肥,可惜中超,唔知係咪同一件?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-8 21:40 發表 查看引用來源
德魚老人有件間條細粒靚中可以食用!!!
呢期ymt 大水,好多新面口,吸引左好多老叔付𥄫野,好熱鬧!

B出口高妺有冇人試左

引用:
原帖由 7U7 於 2024-3-9 23:25 發表 查看引用來源
B出口高妺有冇人試左
碧記呢件黑面模特真係無乜人上,令願食煲煙白C長腿中好過,另外仲有件之前成日著開襠黑C瘦嘅今日見佢著長褲,即刻冇乜吸引力!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆