上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  878.5k

回覆 2221# ccwu56x2 的帖子

唔係噃, 有幾間神房重係4魚左右, 3至4個通常有一個ok 可食用

三件靚腳中企晒係油地A 電單車位,今日囡多過仔 食野好時機 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-11 21:40 發表 查看引用來源
三件靚腳中企晒係油地A 電單車位,今日囡多過仔 食野好時機 !!!
去左老廟 冇咩好野
之後返左去新田 見到件後生 瘦 長黑髮,著黑C,樣順眼即上

玩左三個鐘 $600,佢話今日返工前飲大左,好放,西窄多水,女上 後推 奶西 奶腳 奶波 大車 咩都得,出左2 Q 落到樓再大車多下 星期日走

引用:
原帖由 7U7 於 2024-3-13 02:16 發表 查看引用來源

去左老廟 冇咩好野

玩左三個鐘 $600,佢話今日返工前飲大左,好放,西窄多水,女上 後推 奶西 奶腳 奶波 大車 咩都得,出左2 Q 落到樓再大車多下 星期日走 ...
玩到3個鐘咁撚誇 !!! 有三粒鐘6魚唔貴 !!!

[quote]原帖由 7U7 於 2024-3-13 02:16 發表 查看引用來源

去左老廟 冇咩好野

玩左三個鐘 $600,佢話今日返工前飲大左,好放,西窄多水,女上 後推 奶西 奶腳 奶波 大車 咩都得,出左2 Q 落到樓再大車多下 星期日走 ... [/quote
所以香港老廟 300完全唔抵玩,抵制佢快d變返200。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-13 12:16 發表 查看引用來源

玩到3個鐘咁撚誇 !!! 有三粒鐘6魚唔貴 !!!
🤣🤣佢應該飲大咗,下次再搵佢吾知仲可唔可以咁

我見到老觀由治及興,慢慢地有回春嘅跡象,都有番三四件企鵝!!!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-3-13 14:08 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 7U7 於 2024-3-13 02:16 發表 查看引用來源

去左老廟 冇咩好野

玩左三個鐘 $600,佢話今日返工前飲大左,好 ...
同埋老廁十個有九個 都冇服務 …. 純插 我不行

油碧咸上砵行幾粒鐘揀唔落

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2024-3-15 00:26 發表 查看引用來源
油碧咸上砵行幾粒鐘揀唔落
卜了 褲華對面 新來25四川女短黑裙白鞋好多人上,加一魚環吹,無催鐘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆