上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  864.8k

今日見YL 同落得xx別睡樓口內有兩件熟中企,對面有一件差不多!真心食唔落!所以連問價都慳返!don't提只見垃圾站旁有件醜熟中坐路邊,應該系足仔落黎既。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-17 22:19 發表 查看引用來源

近大W華,YL鄉克既性地!
哦!利x樓,鄉下地方,元X師兄都去揾到食,

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-17 22:57 發表 查看引用來源
哦!利x樓,鄉下地方,元X師兄都去揾到食,
識途老馬!勁!

啊明白! 元x利記好多住果區的師去揾食

東堤垃圾站長期兩三件,不過基本上無人食得落哈哈哈哈

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-17 22:58 發表 查看引用來源

識途老馬!勁!
上年係果度返工,有時巡下郵政局,戲院,利X樓果幾條街,小巴站附近樓梯口,間中見到D女女幾後生,大榮華後面就好大媽!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-18 06:56 發表 查看引用來源
上年係果度返工,有時巡下郵政局,戲院,利X樓果幾條街,小巴站附近樓梯口,間中見到D女女幾後生,大榮華後面就好大媽!
上年既YL系勁多正野!企企同一仔都食過唔少好野!可惜今年疫情原因搞到個個冇啖好食!

今晚系老官落娼樓唐衫樓近後梯旁巷,左頭房有件90後兼職細粒白滑靚女,收四魚淨屌,五魚包吹,系咪YY系財仔巷仔見到果條女呢?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-18 21:01 發表 查看引用來源
今晚系老官落娼樓唐衫樓近後梯旁巷,左頭房有件90後兼職細粒白滑靚女,收四魚淨屌,五魚包吹,系咪YY系財仔巷仔見到果條女呢?
佢下晝企糖水鋪近巷仔,都幾正,但佢個波罅好大個gap,覺得可能係假波所以先冇上咋!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-10-18 22:08 發表 查看引用來源

佢下晝企糖水鋪近巷仔,都幾正,但佢個波罅好大個gap,覺得可能係假波所以先冇上咋!!!
中超就咪搞啦!摸都唔想摸!怪唔得你無食到!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆