上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.6k

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-2 09:20 發表 查看引用來源

好耐無搵過, 囡呢家野, 可以好快變形, 師兄唔好太大其望. 我之前在SSP足仔一條C9, 身形少少豐滿但不肥, 好似情婦咁, 爽, 約好再上去開大. 點知第四波後見V7相暴肥了好多, 即刻除名 ...
謝謝你貼士,一落八號即飛地鐵去,見到得兩間房有燈,一間老妖有上牌,另一間已返牌可能系你講呢件,唔知系咪只做熟客…………

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-2 18:59 發表 查看引用來源

謝謝你貼士,一落八號即飛地鐵去,見到得兩間房有燈,一間老妖有上牌,另一間已返牌可能系你講呢件,唔知系咪只做熟客…………
等我問下佢門牌幾號先.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-4-21 07:17 發表 查看引用來源
一陣去咸記,40080578睇下俾150肯唔肯俾我了下隻閪
唔肯定是否同一人?在她前面行過2次有眼神交流都無撩我。我又唔敢主動。
見她上樓2次都好快落樓,D客咁快槍手?

附件

因為D師兄上到去全清之後好撚後悔同失忙然後草草了事,唔信就上一次,應該無下次

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-5 22:44 發表 查看引用來源
因為D師兄上到去全清之後好撚後悔同失忙然後草草了事,唔信就上一次,應該無下次
信你。
條女戴住口罩,單睇雙眼,一點都不吸引。雙腿雖長,但欠缺線條美及白滑!

引用:
原帖由 MCAU77 於 2022-7-6 15:41 發表 查看引用來源
信你。
條女戴住口罩,單睇雙眼,一點都不吸引。雙腿雖長,但欠缺線條美及白滑!
雖然著超熱褲,但對腳比例線條唔靚唔白

身輕大厦食七魚靚輕中,一齊沖涼,環B, 奶gap,囡上唔催中,好貴 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-9 19:36 發表 查看引用來源
身輕大厦食七魚靚輕中,一齊沖涼,環B, 奶gap,囡上唔催中,好貴 !!!
唔算貴,上個禮拜食左件高佻高質靚輕中一仔,玩左粒幾鐘,洗左叉五野,但性價比高玩得好放好狂野!令人再三回味中!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-9 19:36 發表 查看引用來源
睇四臺,旺角,樓上骨,身輕大廈只見有六魚囡囡,何來七魚?

回覆 999# hongkonger97 的帖子

俾家時用問佢係咪六魚,佢話以前係佐敦係,搬咗黎身輕就七魚,可能屈我俾貼士卦,見佢服務OK算數照俾!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆