上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-10 23:19 發表 查看引用來源
俾家時用問佢係咪六魚,佢話以前係佐敦係,搬咗黎身輕就七魚,可能屈我俾貼士卦,見佢服務OK算數照俾!!!
乜唔系問好價錢先入閘? 下次收你一叉野都照俾?!

鴨記易唔死 上面有幾件高挑靚輕中可吃!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-14 20:28 發表 查看引用來源
鴨記易唔死 上面有幾件高挑靚輕中可吃!!!
呢度已blacklist, d女態度極惡劣,你成日去上洗樓,見你禁鐘冇入會唔開門唔出聲,有開既會黑臉大大力關門!

路經ssp去左大爛皆衫零衫,唐易扭成層都系新裝修一仔,但反牌房多,得左巷對門口間房有囡,系高佻長腿輕中樣ok, 開四魚包吹可以一試!

剛上電磁兄去果間八卦鏡房,見開門有件肥矮c9系入面,好醜唔令仲要死老豆甘既樣!唔明佢點會食得落!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-20 18:53 發表 查看引用來源
剛上電磁兄去果間八卦鏡房,見開門有件肥矮c9系入面,好醜唔令仲要死老豆甘既樣!唔明佢點會食得落!
你見呢個可能係替工

去左魚旦連屌3件靚泰慶生

前幾日生日夜晚同新識條女去創興Newxy唱K慶生, 條女剛識幾唱得玩得但唔飲酒只肯飲熱檸蜜, 唔飲酒好難搞咁清醒無閪屌,唱完送佢搭車返屋企; 被佢搞到慶合合但唔屌得,即飛奔去魚旦洗樓去!

洗到濕扭右巷, 尾房見一件泰後生女出黎撩九我,樣同身型好吸引著得好sexy,問佢有無大車同環吹,佢話得仲收五魚全包咁筍即入閘,入閘後自己沖涼,沖完即攬實佢大車脷疊脷,跟住推佢落車又車又奶蓮,順住奶落去轉身奶條長腿;

跟住69互動奶西佢環吹,奶到佢個閪濕晒,就上套男上,坐蓮,狗仔式啪啪啪望住個大屎忽射左!
都幾正玩乜都得,屌完洗陣樓,又想搵多件屌下。

跟住上濕易扭左左巷, 見尾房有件新泰輕中健康膚色幾靚,見睇場話係新黎叫我幫襯下,
我睇左一陣見佢幾fresh,問過五魚包套吹,氹佢環吹唔制,算!試下新野都好。。。
點知奶野,沖涼自己沖,出黎佢無笑容ON99咁,想車佢只能小車。。。

跟住想奶蓮,對奶硬到似石頭,算。。奶下長腿後想奶西佢唔比夾實個閪,算,上套男上屌,再坐蓮,狗仔佢唔制,好無癮,男上屌極屌唔出,佢話幫我打飛機,手藝麻麻,算啦話唔使打去沖涼著身,交低五魚拿拿聲走人~

無乜癮就落樓下轉彎間七仔買紅牛飲再個三文治食左, 補充下體力~~
抖一陣見到街啲陀地妹幾能靚著得又少露晒波又白滑長腿,睇一陣條賓周硬硬地,忍唔住又上魚旦洗多轉!

呢次洗到濕旭扭左右巷右尾房, 係件高挑靚身型白滑泰輕中,幾啱我心水,仲要開四魚包環吹,好抵屌即入!
入去居然有前後侍浴(之前果兩件都無),上床先中車跟住大車伸埋條脷入去,車到天旋地轉勁好FEEL,然後當然奶蓮再奶對白滑長腿,跟住69互動奶西佢環吹,佢比我搞到勁HI出晒淫水,

奶夠西上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪,屌到倦出唔到,佢就幫我除套起機,我就左手渣波右手指插摸西,搞搞下居然好HI盡情發炮射出,事後又幫我沖涼好好招呼,沖完著好衫比家用,沖完著好衫比家用,下次會再返食!呢次屌得好滿足!正!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-27 01:55 發表 查看引用來源
前幾日生日夜晚同新識條女去創興Newxy唱K慶生, 條女剛識幾唱得玩得但唔飲酒只肯飲熱檸蜜, 唔飲酒好難搞咁清醒無閪屌,唱完送佢搭車返屋企; 被佢搞到慶合合但唔屌得,即飛奔去魚旦洗樓去!

洗到濕扭右巷, 尾房見一件泰後 ...
夠鐘食藥

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-27 01:55 發表 查看引用來源

洗到濕扭右巷, 尾房見一件泰後 ...
魚旦即係邊幢機?

引用:
原帖由 kpchg4 於 2022-7-27 06:26 發表 查看引用來源

魚旦即係邊幢機?
搞錯,旺角得一幢出名洗鳳樓。最搞笑唱k條女肯定唔靚,點會無下文,要夜麻麻去洗樓多數得返泰妹。北妹都收晒工。我只係幾年前係荃灣玩過泰妹。多數泰妹好多紋身泰文字。旺角果到出名多人妖你都敢玩。勁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆