上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  866.5k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-27 01:55 發表 查看引用來源
前幾日生日夜晚同新識條女去創興Newxy唱K慶生, 條女剛識幾唱得玩得但唔飲酒只肯飲熱檸蜜, 唔飲酒好難搞咁清醒無閪屌,唱完送佢搭車返屋企; 被佢搞到慶合合但唔屌得,即飛奔去魚旦洗樓去!

洗到濕扭右巷, 尾房見一件泰後 ...
奶西都夠膽,佩服師兄! 😄

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-7-27 20:39 發表 查看引用來源

搞錯,旺角得一幢出名洗鳳樓。最搞笑唱k條女肯定唔靚,點會無下文,要夜麻麻去洗樓多數得返泰妹。北妹都收晒工。我只係幾年前係荃灣玩過泰妹。多數泰妹好多紋身泰文字。旺角果到出名多人妖你都敢玩。勁。 ...
應該係建 x !
呢座樓以前有戰鬥民族架,食過兩次!可惜而家無…..

至於泰妹,洗過樓發現係有部份係人妖,有 D 樣子 OK 有 D 仲係沉沉地男仔聲,最終梗係唔會幫襯啦!

今日要講講呢兩件好野
心水寶妓濃街意山寧號F同G
高挑長腿唔在講,好笑容又靚囡
一件白淨,一件陽光膚色
去開心水寶一定要試晒兩件先好走

回覆 1013# YuanYuan 的帖子

年紀就就一個熟囡一個靚中女,睇你接唔接受到 ~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:54 發表 查看引用來源
年紀就就一個熟囡一個靚中女,睇你接唔接受到 ~
靚中女我接受到!但呢個位通常都冇乜好野!怕怕!

回覆 1015# hongkonger97 的帖子

老實講啦心水寶點同魚蛋日本山髮利個D比呢 ~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:42 發表 查看引用來源
今日要講講呢兩件好野
一件白淨,一件陽光膚色
幾樓 ? 白淨及陽光 ;那個後生一點?收費?

回覆 1017# Kasko 的帖子

今日行經咸記, 有件肥老妖聊我:細佬,玩下啦。 跟住在對面馬路望吓,發現一個滿頭白髮,行路都無力的老坑幫襯佢

附件

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:42 發表 查看引用來源
今日要講講呢兩件好野
一件白淨,一件陽光膚色
剛去昅過,兩間房系右角落都反牌,見思房有個高佻長腿好笑容收三魚半,呢件都唔錯!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-18 19:55 發表 查看引用來源

剛去昅過,兩間房系右角落都反牌,見思房有個高佻長腿好笑容收三魚半,呢件都唔錯!
之前系太子厲吾碌唐衫扭右巷左尾房,食左jd fl既心悠bb,高佻白滑長腿樣似拍滋,收五魚包膠吹,有前後侍浴,服務幾好吹功得,騎馬,狗仔式啪啪啪,男上狂渣波狂屌出米青!真系唔錯!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆