上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  867.0k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-18 19:55 發表 查看引用來源

剛去昅過,兩間房系右角落都反牌,見思房有個高佻長腿好笑容收三魚半,呢件都唔錯!
等一陣再去洗樓,見F房有客出,見系高佻長腿熟中開三魚,質素系ssp來講算幾好!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:42 發表 查看引用來源
今日要講講呢兩件好野
心水寶妓濃街意山寧號F同G
高挑長腿唔在講,好笑容又靚囡
一件白淨,一件陽光膚色
去開心水寶一定要試晒兩件先好走
今晚再上,成層反晒牌,去食d野食飽飽抖一陣,再去洗樓見思房有上牌,開三魚包環吹即入。

自己冲涼冲好替你抹身,上床先細心奶蓮,再落力環吹吹到唧唧聲好爽,吹左好耐再上套騎上來,好豪邁奔放,跟住轉男上狂奶蓮狂渣波狂屌出米青!

服務好真抵食!多謝YY兄真系好介紹!

回覆 1022# hongkonger97 的帖子

估唔到你咁識食,司房冇乜印象,不過我見都有幾件令瀉好生意,俾你等到入閘真係有G運,我都等咗好耐先入到閘,遲下再去睇睇其他!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-19 20:48 發表 查看引用來源
估唔到你咁識食,司房冇乜印象,不過我見都有幾件令瀉好生意,俾你等到入閘真係有G運,我都等咗好耐先入到閘,遲下再去睇睇其他!!!
系,果層樓特別旺,少d耐性都等唔到!就系因爲性價比先甘多人去!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-19 20:40 發表 查看引用來源

今晚再上,成層反晒牌,去食d野食飽飽抖一陣,再去洗樓見思房有上牌,開三魚包環吹即入。

自己冲涼冲好替你抹身,上床先細心奶蓮,再落力環吹吹到唧唧聲好爽,吹左好耐再上套騎上來,好豪邁奔放,跟住轉男上狂奶蓮狂渣波狂屌出米青!
...
尋日食左思房,開三魚但上膠

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-8-25 14:14 發表 查看引用來源

尋日食左思房,開三魚但上膠吹
我冇講佢都自動波環吹。

打風早收大玩特玩

前日打三號波預告會打八號, 老細比我地早收, 個個同事急急腳趕返屋企, 但我唔係囉!

趁呢個時機大玩特玩啦! 首站去左太子厲吾碌, 點解? 因為見佢5字樓新裝修新場有新女! 我份人最貪新忘舊即上去昅下,

上到去都唔算多人但都有啲人洗樓, 新場唔算多少好多吉房無人租, 昅昅下見右邊房有件金毛短髮靚輕中幾正下,

目測好後生應該三張頭度, 白滑大真波身型靚開五魚包膠吹, 環吹加一魚即入, 入去自己沖涼, 出黎囡先錫蓮再落力環吹,

環硬上套, 騎馬, 坐蓮, 狗仔式啪啪啪再男上狂渣大真波狂屌出野!呢件新貨認真唔錯!

玩完想抖下落左附近OK飲下紅牛食下野咁,充足電再上去洗下樓,呢次直上碌扭見左中巷頭房有新女,

寫住90後早餐妹,但剛被個後生仔截左圖,條女睇落唔錯但唔想等,就落番死扭搵老相好,見佢今日略有倦態,

就唔玩得咁激,但都照舊大車濕吻先,再叫佢慢慢環吹吹奏吹到爽爽再騎上黎,然後男上狂渣昅手大真波狂屌出野!

玩完想抖下就去左5寶洗下樓, 洗到中層見有件門口寫住台灣妹按摩既,收四魚按摩,波推加一魚,咁就入閘試下台菜。

入去洗好入去享受按摩,條女骨技唔錯問佢原來係高雄做開,黎HK住左一年,都幾用心同我推仲送埋推前列線比我,

然後解甲用佢對昅手白滑真波,同我波推都推得幾爽然後起機,慢慢起慢慢搓技術真唔錯。。。最尾發射禮炮向佢致敬!

完事再沖澡抹身完成2Q半之旅爽爽快快落樓去!

嘩 !咁多儲備嘅 ,大叔唔夠你玩.

回覆 1027# hongkonger97 的帖子

師兄 5寶有台幣? 邊層呀?

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-8-26 15:55 發表 查看引用來源
嘩 !咁多儲備嘅 ,大叔唔夠你玩.
可能又多 精  又多錢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆