上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  863.1k

前晚去左魚旦洗左幾轉樓,可能之前名山大掃完,囡明顯少左, 有啲樓層仲關晒大木門無料到,啲女話冠記有好人掃,個個心慌慌....

最尾系濕易中巷食左件米六小肥真女四魚泰,自己冲涼,冲好先大車脷曡脷,再推落床繼續大車,再奶昅手真波蓮,跟住69互動我奶西佢落力環吹。

爽夠上套男上,坐蓮,騎馬,狗仔啪啪啪,最終男上大車車住屌爆佢出米青,事後冲完涼比家用冇拗tips。認真冇得彈!

泰妹驚驚,好人最近先㩒咗好多變性人,唔咁食 !

反而又走咗去SSP髮仔摸蟹,有間D囡唔錯,四十零樣算OK,又有得切埋

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-9-22 09:03 發表 查看引用來源
反而又走咗去SSP髮仔摸蟹,有間D囡唔錯,四十零樣算OK,又有得切埋
切埋開天殺價(六至七魚都夠膽死)

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-9-22 09:00 發表 查看引用來源
泰妹驚驚,好人最近先㩒咗好多變性人,唔咁食 !
唔怕啦,識分系真女定妖咪得囉!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-9-22 09:03 發表 查看引用來源
邊間?系咪界皆六連舖最尾果間?

回覆 1040# hongkonger97 的帖子

聽落好吸引,97師兄,請問在哪個位置啊?

回覆 1046# hongkonger97 的帖子

除咗介街連舖最尾個間之外,E局街道友醫局對面都有一間三魚可齋屌!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-9-23 01:33 發表 查看引用來源
除咗介街連舖最尾個間之外,E局街道友醫局對面都有一間三魚可齋屌!!!
有路過見有兩件偏肥中,我就唔啱食留返比大家食!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-8-13 18:42 發表 查看引用來源
今日要講講呢兩件好野
心水寶妓濃街意山寧號F同G
高挑長腿唔在講,好笑容又靚囡
一件白淨,一件陽光膚色
去開心水寶一定要試晒兩件先好走
試左G真係幾好,陽光膚色30頭,波幾正,F果個 對腳幾白幾靚,但係樣貌好似年紀大D? 最後我無入閘,非常謝謝YY兄介紹!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆