上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  872.3k

穿窿佳七仔門口,曲髮靚輕中,超短牛靚腳古同膚色收三魚 M記大厦入口上𨋢,佢話自己有賣廣告 !!!

M記大厦是否卓明樓?

係鯊嘴杜M記講法大厦,七仔就轉角穿窿佳個邊 ~

謝謝YY兄的介紹, 唔知下午在不在呢?還是晚上才出現

回覆 1054# mikekophone 的帖子

下晝夜晩都有机會出現,去開個頭撞下無防 ~

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-4 17:10 發表 查看引用來源
下晝夜晩都有机會出現,去開個頭撞下無防 ~
嘩,琴晚八點幾見到佢,企7仔旁,樣普通著短牛皮膚稍黑唔吸引。問完仲夠膽開三百,傻,好多人問完都走。二百都唔想玩麻麻地。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-10-6 15:49 發表 查看引用來源

嘩,琴晚八點幾見到佢,企7仔旁,樣普通著短牛皮膚稍黑唔吸引。問完仲夠膽開三百,傻,好多人問完都走。二百都唔想玩麻麻地。
三魚不如去玩一仔後生泰妹好過!前後有涼沖,服務至少有保證!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-10-6 15:49 發表 查看引用來源

三魚去ssp玩一仔中女人妻好過!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-10-6 17:48 發表 查看引用來源

三魚去ssp玩一仔中女人妻好過!
無錯,佢又唔係靚,三魚上去肯定唔比冲涼又咁齋卜,傻,荃記有d一仔都有三魚半仲舒服。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2022-9-24 18:35 發表 查看引用來源

試左G真係幾好,陽光膚色30頭,波幾正,F果個 對腳幾白幾靚,但係樣貌好似年紀大D? 最後我無入閘,非常謝謝YY兄介紹!
今日試左,開三魚半包環吹,30頭波正好渣手,細粒對腳系幾令可小車,女上騎馬再男上狂渣波狂屌出野!謝謝YY兄介紹!(不過叫我比貼士比齊頭五魚佢,我冇理佢!)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆