上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  872.4k

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-10-24 00:54 發表 查看引用來源

一場來到,點解唔食左個中女。
開三魚喎!坐地起價不了

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-24 01:21 發表 查看引用來源
老荃囡都係個5,6隻老西,就算偶然間一兩件新都係落樓搵食個D老婦人, 嘥9氣!!!
之前二坡坊沙咀一帶好撚多雞又後生!而家無哂

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-22 15:09 發表 查看引用來源
老冠褲淫佳花店二柳四魚泰,真大波三十才樣OK,下盤略肥,服務周到,還blow奶袋雪雪聲,騎乘好快俾佢ko,識少少英文可以溝通到,有禮貌配合度高,獨愛瘦扒者免去!! ...
今日去食咗。師兄真冇介紹錯,掂👍🏻
開4魚超值。
當然同疫前比較係差好多,嗰時4魚食正泰妹仲多選擇。
自疫症期間都冇乜食過好嘢。
之前都有去隔離落窗樓食晚飯過啲靚輕中,但服務上始終麻麻。
最主要呢條女冇撈味。
過程:入閘前見話好肥又唔算,因為夠身高。大波似假,但師兄報告話真咪試下。個樣順眼但唔及以前見兄啲泰咁靚。而且沖涼自己搞掂,冇侍浴時以為好「流」。仲有奶我兩粒乳頭都唔係咁熱情,心諗反正都經常跌錢,唔差在,咪單手揸下波先,吸手之餘又大,又可任玩粒嘢。點知佢個口掃落去我細路係環吹,再啜埋兩粒蛋蛋,正😄。不過吹功一般,始終冇撈味。
正場上套女上,不過未成功即變正常位。呢部分正!我先奶西佢又冇抗拒,而且超濃密西毛,性慾一定強👍🏻,然後我邊奶邊觀察佢表情,好Enjoy,正。接著再啜雙乳,幾好啜幾有口感,雙手揸波拍落塊面度夠晒過癮,應該有D-E cup。然後我再掃返落去西部繼續開發,又奶又啜,再用中指玩指插都冇抗拒,仲咪埋雙眼好享受咁,然後學AV咁越插越快,超多淫水。最後正常位狂抽猛插,重點係佢可以大車,超正超滿足⋯⋯任由你擺佈,放隻插過佢西部嘅淫水中指落佢口度,佢又含得好放好狂。
事後又各自沖涼係美中不足之一,冇玩六九等等可開發嘅服務亦可惜。
PS:佢嚟三個星期,今個禮拜係第一個星期,要食早早食。期待各師兄開發唔同玩法,報告上嚟分享下。

回覆 1073# szechanman01 的帖子

冇你玩得咁放肆,真有D後悔!!! 冇錯呀佢對波真正,西毛又濃密好性感,玩得又放完全無西面,有會講少少英文,冇紋身,應該正經人家,話唔定大學生添。問+錢入花園玩得唔得,佢就拎頭話 no, pain pain ~ 如果肯就正 ~

回覆 1072# ccwu56x2 的帖子

好耐無啦,以前個度食開件大波瘦底中囡好撚正,依家從良有老公養,搵佢都唔彩人,唔肯出泥偷食 ~

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-24 16:14 發表 查看引用來源
開4魚超值。
最主要呢條女冇撈味。
過程 ...
指插.老作

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-25 03:28 發表 查看引用來源
指插.老作
唔係老作。條泰妹係近期少有乖乖女,好配合。
應該剛下海不久,可以欺負佢。唔似近期疫情期間啲女咁西口西面,連lin頭掂下都話唔得,更何況啜lin 。
前幾日去落窗食條輕中400加100環吹,都係奶埋袋咋。到男上時邊小邊奶lin 就即刻葉問上身,左隔又隔,好無癮。所以我通常會試啲囡囡底線,冇抗拒就玩多啲,有咪收手囉。
總之好滿足。

回覆 1076# 西九理性的羊羊 的帖子

唔通等睇你條咸伶七番炒廿年前D大陸野咩 ~ 你條野又報銷咗用唔番,咸記又冇新囡,你想作到作唔倒啦!

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-24 16:14 發表 查看引用來源
開4魚超值。
最主要呢條女冇撈味。
過程 ...
好似幾正咁,搵日試吓先

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-25 06:42 發表 查看引用來源
唔係老作。條泰妹係近期少有乖乖女,好配合。
應該剛下海不久,可以欺負佢。唔似近期疫情期間啲女咁西口西面,連lin頭掂下都話唔得,更何況啜lin 。
前幾日去落窗食條輕中400加100環吹,都係奶埋袋咋。到男上時邊小邊奶lin 就 ...
尋晚我都響落窗食左件,報稱正職美甲師(旺角中心返工)夜晚先黎落窗 part time !埋單仲可以俾支付寳 😄

不過男上奶 lin 就葉問上身,同埋反應一般所以無下次!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆