上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  871.9k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-24 21:11 發表 查看引用來源
好耐無啦,以前個度食開件大波瘦底中囡好撚正,依家從良有老公養,搵佢都唔彩人,唔肯出泥偷食 ~
以前我都夾左件去砌 😄

回覆 1065# YuanYuan 的帖子

正正隔離剪髮的嗎。。?

俾我發現妙記有件超正,直頭係咸漫畫級數超靚尖頭奶Dcup大波輕中。擁有S身型條腰非常幼,真大波腰幼簡直違反自然。皮膚白滑粉红鮑香噴噴,返食指數高,而且唔係陀北,佢話黎咗三日,係湖北妹,開價八魚,最終六魚成事,,就勝在有番以往食大6妹果種感覺!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-26 14:02 發表 查看引用來源
俾我發現妙記有件超正,直頭係咸漫畫級數超靚尖頭奶Dcup大波輕中。擁有S身型條腰非常幼,真大波腰幼簡直違反自然。皮膚白滑粉红鮑香噴噴,返食指數高,而且唔係陀北,佢話黎咗三日,係湖北妹,開價八魚,最終六魚成事,,就勝在有番以往 ...
係咪爛驚街按摩加開大?定開大六魚?
我早前係名士低層食左件S身型白滑大波靚湖北妹,開六魚入閘幾好服侍但得膠吹又無大車,但可以奶西奶到佢西水長流~
剛新做幾日好多水好有GFF,個樣好純品唔係做G,佢話之前做醫護係白衣天使黎,怪唔得咁有氣質唔食就笨囉!

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-25 06:42 發表 查看引用來源
唔係老作。條泰妹係近期少有乖乖女,好配合。
應該剛下海不久,可以欺負佢。唔似近期疫情期間啲女咁西口西面,連lin頭掂下都話唔得,更何況啜lin 。
前幾日去落窗食條輕中400加100環吹,都係奶埋袋咋。到男上時邊小邊奶lin 就 ...
我玩左幾十年,H K乜黑廳跳手指舞都係摸,以前聞名近水台都係摸,西班牙未去過,做鸡最怕俾手指挖,指甲挖損帶菌發炎,真正指插只係桑拿玩過,同客剪埋指甲,帶埋指套俾挖幾下,
你玩隻鸡咁樣中指指插,你發緊夢!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-25 08:02 發表 查看引用來源
唔通等睇你條咸伶七番炒廿年前D大陸野咩 ~ 你條野又報銷咗用唔番,咸記又冇新囡,你想作到作唔倒啦!
生老病死,尚有年幾望七,做左癈柴年幾,玩唔到,唔学做:作家,纸上嫖客,柴廢心不廢,炒番的舊嘢,你係跛閪,得如執成世都唔知,我無寫咸记,咁你咪知唔到,老作猫

我玩唔到,都有流連下咸記,見打躉依舊,新面孔不少,如一星期開三飧,相信可以飧飧不同

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-27 04:55 發表 查看引用來源
我玩左幾十年,H K乜黑廳跳手指舞都係摸,以前聞名近水台都係摸,西班牙未去過,做鸡最怕俾手指挖,指甲挖損帶菌發炎,真正指插只係桑拿玩過,同客剪埋指甲,帶埋指套俾挖幾下,
你玩隻鸡咁樣中指指插,你發緊夢! ...
堅的。因為條女新做唔識say no,咪得寸進尺咁玩。
如果啲囡囡有經驗,當然唔俾玩。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-27 15:30 發表 查看引用來源
堅的。因為條女新做唔識say no,咪得寸進尺咁玩。
如果啲囡囡有經驗,當然唔俾玩。
你睇日本四仔中毒.我睇國產 有21萬條年片(當然未睇晒)偷拍,自拍,中,点玩都有,就冇好似你用手指抽插

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-10-28 05:57 發表 查看引用來源
你睇日本四仔中毒.我睇國產40103218有21萬條年片(當然未睇晒)偷拍,自拍,中,点玩都有,就冇好似你用手指抽插
有機會想玩埋臨射除套口爆,亦想坐喺條女塊面前用碌鳩淫辱下佢,仲想佢坐喺我塊面上我狂奶佢西⋯⋯

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-28 10:43 發表 查看引用來源
有機會想玩埋臨射除套口爆,亦想坐喺條女塊面前用碌鳩淫辱下佢,仲想佢坐喺我塊面上我狂奶佢西⋯⋯
以前係危險村足浴囡帶上酒店,可以滿足你的要求,
囡:熟囡
炮金:500
足浴鐘錢:100
酒店時鐘:100

睇下我以前報告:

黑暴搞火車後無上羅湖己近一年,最近睇視频两個月前仍見潤忠, 但最近视频見己改名三樂 ,但當再可北上,潤忠式服務 上房打波, 上位磨鸠,入洞屌閪, 再69吹爆,入浴洗完瞓一陣,先吹, 狗屌, 再正常位睇鸠屌閪, 再揽住交頸出嘢,囡鸠汁滿閪 再有冇?但視频所見滙洪改名洪源後仍見盛裝美婦拉客, 希望開關能再有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆